Vad gör man om man glömt sin kortkod?

Innehållsförteckning

Vad gör man om man glömt sin kortkod?

Vad gör man om man glömt sin kortkod?

Lås upp kortkoden lätt som en plätt själv

  1. Starta upplåsningen med Mobilt BankID genom att klicka här eller gör det under "Hantera kort" i appen.
  2. Memorera din kortkod.
  3. Gå till en uttagsautomat och slutför upplåsningen genom slå din rätta kortkod och ta ut pengar eller ta ett kontoutdrag.
  4. Klart!

Har ingen personlig kod Nordea?

Om du saknar möjlighet att logga in och välja personlig kod är du välkommen att kontakta Kundservice på telefon 0771-22 44 88. Där hjälper vi dig att beställa en personlig kod som skickas hem till dig. Du kan också besöka ett bankkontor och få din personliga kod via SMS.

Hur mycket pengar får man ha på ICA kortet?

Du kan sätta in upp till 8 000 kronor per tillfälle i ICA-butikerna*, totalt 8 000 kronor under en 30-dagarsperiod.

Hur sätter man in pengar på ICA kortet?

Du kan också sätta in kontanter* direkt i kassan på ICA med hjälp av ditt kort och din kortkod. Pengarna kommer in på kontot direkt. Du kan sätta in upp till 8 000 kronor under en 30-dagarsperiod.

Hur kan man se sin pinkod?

Pin- och puk-koden följer också med i det brev du får hem när du beställer en mobil. Du hittar koderna på plastkortet som simkortet sitter fäst på vid leverans.

Hur får man aktiveringskod Nordea?

Så skaffar du Mobilt BankID från Nordea för första gången Du skickas nu automatiskt till bankid.com där du kan slutföra nedladdningen. Öppna BankID-appen och läs av QR-koden du ser på skärmen. Skanna genom att trycka på QR-ikonen och rikta mobilen mot QR-koden. QR-koden är giltig i 10 minuter.

Relaterade inlägg: