Hur är det att jobba i kassa?

Innehållsförteckning

Hur är det att jobba i kassa?

Hur är det att jobba i kassa?

När man jobbar i kassa måste arbetet vara planerat och ordnat så att man får en variation av arbetsuppgifter, arbetsställningar och arbetsbelastningar. Man bör även anpassa arbetspassens längd med hänsyn till arbetsintensiteten och belastningen.

Vad är en kassörska?

Kassör eller skattmästare är den person som inom en organisation är ansvarig för ekonomin. ... Kassör, kassörska eller officiellt vanligen kassabiträde eller kassapersonal, kallas personer som arbetar i butikens kassa och exempelvis tar betalt av kunder.

Vad gör en Kassamedarbetare?

I rollen som Kassamedarbetare arbetar du i vår kassalinje, informationsdisk och servicedesk. ... Utöver att arbeta i kassan och registrera serviceärenden kommer du att arbeta med försäljning och tillämpa övrig merförsäljning samt i mån av tid vara behjälplig i varuhuset.

Vad är ett butiksbiträde?

Att arbeta som butiksbiträde innebär att du har en säljande roll. Som butiksbiträde i butik eller varuhus kan du sälja många olika varor, från nyskördade grönsaker till avancerad elektronik. Det är viktigt att vara lyhörd och kunna svara på kundernas frågor om olika varor, samt att kunna ge kunden råd om skötsel.

Relaterade inlägg: