När är Mandelmanns gård?

Innehållsförteckning

När är Mandelmanns gård?

När är Mandelmanns gård?

Det har återigen blivit dags att besöka Skåne och Mandelmanns gård för en sjätte säsong av den prisbelönta serien. Den 11 januari är det säsongsstart i TV4 och TV4 Play och tittarna kan se fram emot en säsong fylld av nya projekt, inspiration och en fördjupad relation till paret Mandelmann.

Vad kostar Mandelmanns gård?

Mandelmanns gård (originalet) ligger i byn Rörum i Simrishamns kommun i Skåne. Är du sugen på att testa något nytt, här är det inte bara nytt boende utan en helt ny livsstil? Priset för alltihop ligger på kronor, bra mycket mindre än vad man får betala för en etta i Stockholm eller Göteborg i dag.

Har Mandelmanns några anställda?

Under sommaren jobbar även de andra barnen på gården. Aaron, 29, är jazzmusiker till vardags, Tora, 27, är illustratör, Disa, 24, pluggar språk och minstingen Joel, 17, jobbar på en granngård.

Hur mycket tjänar mandelmanns gård?

mycket tjänar Gustav och Marie Mandelmann Under året 2020 hade Gustav en fastställd förvärvsinkomst på 400 156 kronor och ett aktivt överskott av näringsverksamhet på 24 617 kronor. Maries inkomst landade på 433 264 kronor och ett överskott på 27 738.

Relaterade inlägg: