Har Viktor Philipson barn?

Innehållsförteckning

Har Viktor Philipson barn?

Har Viktor Philipson barn?

Parets första gemensamma barn Det var under midsommarafton som Carolina Gynning, 42, berättade på Instagram att hon och pojkvännen Viktor Philipson, 35, har fått dottern Vilda Aurora Gisela Philipsson Gynning, som föddes den 23 juni.

Vem är Carolina Gynning tillsammans med?

Carolina Gynning och Viktor Philipson har varit ett par sedan 2019.

Vem är Gynning gravid med?

Carolina Gynnings jobbiga graviditet Men nu har dottern äntligen kommit till världen. Dottern blir Gynnings tredje barn, och det första gemensamma med pojkvännen Viktor Philipson, 35.

Vem är pappa till Viktor Philipson?

Aje Philipson Viktor Philipson/Fathers

Hur många barn har Bathina?

Familj. Philipson är sedan 2004 gift med Aje Philipson (född 1943), son till Märta Philipson och Gunnar V Philipson. Paret har två söner och en dotter. Hennes liv har skildrats i realityserien Bathinas skilda världar på Sveriges Television.

Har Carolina Gynning barn?

Alicia Lydecker Vilda Aurora Gisela Philipson GynningAdele Gynning Carolina Gynning/Children

Vad heter gynnings kille?

Aje Philipson är pappa till Viktor Philipson. Här är han med hustrun Bathina Philipson. Carolina Gynning berättar att hon kan umgås med alla typer av människor. Carolina Gynnings pojkvän Viktor Philipsons är från en societetsfamilj och hans pappa en av kungens närmaste vänner.

När ska Gynning föda?

Nu bär det av mot varmare breddgrader för gravida Carolina Gynning, som beräknas föda sin tredje dotter i slutet på juni. Flickan kommer bli pojkvännen Viktor Philipsons första barn, och han ser fram emot att få bli pappa! – Viktor har inga barn sedan tidigare så vi ville ha ett gemensamt!

När ska Caroline Gynning ha barn?

Konstnären och tv-profilen Carolina Gynning väntar sitt tredje barn. Nu delar hon med sig av sina förberedelser på Instagram – och hon har tagit hjälp av shamaner. Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipsson väntar sitt första gemensamma barn. Sommaren 2021 beräknas de välkomna en liten dotter till världen.

Relaterade inlägg: