Vilken genre tillhör boken rum 213?

Innehållsförteckning

Vilken genre tillhör boken rum 213?

Vilken genre tillhör boken rum 213?

Horror AdventureMystery Rum 213/Genres

När utspelar sig boken rum 213?

Och kanske borde hon ha ångrat sig och åkt hem igen när hon hamnade i rum 213. Det går rykten om att det spökar där, man har sett en vitklädd flicka med långt rött hår irra runt på nätterna....E-bok.
FormatKartonnage
Antal sidor195
Utg.datum2011-06-16
Upplaga1
FörlagRabén & Sjögren

Varför skrev Ingelin Angerborn rum 213?

Kanske borde Elvira ha blivit misstänksam när hon fick plats på kollot trots att hon anmälde sig en vecka för sent. Och kanske borde hon ha ångrat sig och åkt hem igen när hon hamnade i rum 213. Det går rykten om att det spökar där, man har sett en vitklädd flicka med långt rött hår irra runt på nätterna.

Vad finns rum 213?

Det är sommarlovet före sexan. Tolvåriga Elvira ska åka på kollo men oroar sig för att inte få några kompisar. På kollot får Elvira dela rum med de jämnåriga tjejerna Meja och Bea, men på grund av en vattenskada tvingas de byta till rum 213, där ingen bott på sextio år.

Vad heter huvudkaraktärerna i rum 213?

Elvira är 12 och ska åka på kollo men oroar sig för att inte få några kompisar. Rummet Elvira och hennes två rumskamrater Meja och Bea ska flytta in i har en vattenskada och de måste byta till rum 213, där ingen bott på sextio år.

Vad heter kollot i rum 213?

Henny, som är kollots särling, berättar att hennes mamma var på Björkudden när hon var ung, och att hon råkade på ett spöke – en flicka i vit klänning som uppenbarade sig i en spegel. På natten vaknar Bea av att någon trycker ner handtaget till deras rum, men i korridoren är det tomt.

Vad heter rum 213 författare?

Ingelin Angerborn Rum 213/Story by

Vad heter Spöket i Rum 213?

Filmatiseringen av Ingelin Angerborns populära bok Rum 213 är en mysig rysare för mellanstadiet, där spökerier blandas med korvgrillning och kompistrubbel. Blyga Elvira måste utmana sina rädslor både i vardagen med de nya kollokompisarna, och i mötet med spökflickan Mebel.

Vad heter tjejerna i Rum 213?

Det är sommarlovet före sexan. Elvira är 12 och ska åka på kollo men oroar sig för att inte få några kompisar. Rummet Elvira och hennes två rumskamrater Meja och Bea ska flytta in i har en vattenskada och de måste byta till rum 213, där ingen bott på sextio år.

Vad heter killarna i rum 213?

Rum 213 (film)
Rum 213
GenreDrama Skräck
SkådespelareWilma Lundgren Ella Fogelström Elena Hovsepyan Anki Lidén Lisette Pagler Arman Fanni
OriginalmusikHans Lundgren
ProduktionsbolagDansk Skalle

Relaterade inlägg: