Hur vet jag mitt användarnamn på UC?

Innehållsförteckning

Hur vet jag mitt användarnamn på UC?

Hur vet jag mitt användarnamn på UC?

Det går inte att logga in på UC.se utan att ha köpt något av oss. Om du däremot som privatperson har genomfört ett köp på uc.se eller allabolag.se så är det den e-postadress som du angav vid köpet som är ditt användarnamn, bekräftelsemailet som du fick i samband med köpet skickades även till den angivna e-postadressen.

Hur beställer man UC?

Du kan beställa kreditupplysningar och Bokslut Direkt i UC Spektra....Hur tar jag en kreditupplysning eller beställer ett bokslut?

  1. Klicka på respektive länk i toppmenyn,
  2. Fyll i organisationsnumret,
  3. Klicka på Beställ/OK-knappen.

Kan inte logga in på min UC?

Om du försöker logga in på MinUC och vi ber dig ange användarnamn och lösenord (som på bilden nedan) så betyder det att du inte har någon tjänst hos oss. För att kunna ta del av av våra tjänster behöver du först välja vilken tjänst du vill ha. Detta gör du under Produkter & Tjänster.

Hur tar man en UC på någon?

Enstaka upplysningar tar du enklast via våra olika webbtjänster.

  1. Tjänsten UC Direkt passar dig som behöver mellan 1-100 upplysningar per år.
  2. Önskar du fler upplysningar, vänligen kontakta oss på sales@uc.se.

Hur tar jag reda på min kredit?

Det kanske enklaste sättet att ta reda på sin kreditvärdighet som privatperson är att använda Upplysningscentralens tjänst "Min upplysning" på sajten Min UC.

Vad är MinUC?

UC, eller Upplysningscentralen som de egentligen heter, har sedan år 1977 varit Sveriges största företag när det gäller kreditupplysningar. ... Just MinUC riktar sig främst mot privatpersoner och här hittar du en mängd olika tjänster gällande bland annat kreditupplysningar, ID-skydd och förlustanmälningar.

Vad är Micro UC?

Vad innebär en “UC” för dig som kund? Det finns två typer av kreditupplysningar, personupplysning och personupplysning mikro. En personupplysning mikro påverkar inte din kreditvärdighet och ger ut mindre mängd uppgifter så som personuppgifter, eventuella betalningsanmärkningar och skuldsaldo hos kronofogden.

Hur gör jag kreditupplysning?

Så tar du en kreditupplysning med Ratsit

  1. Skapa medlemskonto / Logga in på ditt medlemskonto.
  2. Sök fram den person som du vill göra en kreditupplysning på i Ratsits personsök.
  3. Välj Kreditupplysning i Köp-paletten direkt i personrapporten.
  4. Betala i Klarna-kassan med kort eller faktura.

Hur ser min kreditvärdighet ut?

Alla privatpersoner har rätt att en gång per kalenderår kostnadsfritt få veta vilka uppgifter som UC har registrerat om dem. ... Du kan även ta del av den informationen som UC har om dig digitalt via tjänsten Min Upplysning på minuc.se (29 kronor).

Kan man ta UC på någon annan?

Den som begär en personupplysning, alltså en kreditupplysning om en privatperson, ska ha ett så kallat legitimt behov av den. Det innebär att hen ska ha, eller vara på väg, att ingå ett kreditavtal med dig eller att hen i övrigt har anledning att göra en ekonomisk riskbedömning beträffande dig.

Relaterade inlägg: