När är Elmia mässan?

Innehållsförteckning

När är Elmia mässan?

När är Elmia mässan?

En av Sveriges största branschmässor för utemiljöer, Elmia Park, som skulle ha ägt rum den 28–30 september 2021 flyttats fram och arrangeras istället den 4–6 oktober 2022.

Vad står Elmia för?

Från 1961 har jord- och skogsbruksmässan i Jönköping hetat ELMIA, där I stod för "Industri". Numera är förkortningen en akronym. Med tiden har verksamheten vuxit, och Elmia AB arrangerar numera 40-50 olika mässor och event årligen, inom olika affärsområden.

Vem äger Elmia?

Ägande. Elmia AB ingår i koncernen Jönköpings Rådhus AB, vilket i sin tur ägs till 100 % av Jönköpings kommun.

Är Elmia inställt?

Elmia Husvagn Husbil är mässan för alla som älskar det mobila livet. Med anledning av rådande restriktioner och dess påverkan på allmänna sammankomster kommer mässan 2021 tyvärr inte att kunna genomföras som planerat. Arbetet inför nästa års mässa, 7-11 september, 2022 är redan i gång.

När öppnar Elmia?

Välkommen tillbaka 15-! Planera redan in nu ett besök på Skandinaviens största bil- och MC-mässa som kommer tillbaka påsken 2022. Biljetter till mässan släpps i början på 2022. Det är dags!

När är Husbilsmässan i Jönköping?

JöNKöPING. På den här husvagn- och husbilsmässan visar man upp 123 mobila fordon KABE, Adria, Affinity, Sun Living samt fritidsprodukter från Kama Fritid. Mässan arrangeras på Elmia i Jönköping i stället för den traditionella husvagnsmässan Elmia Husvagn Husbil, som åter välkomnar sina besökare 8-12 september 2022.

Hur stort är Elmia?

Elmia har fyra moderna hallar med tillhörande entrér och lobbyytor och en total utställningsyta inomhus på 34 000 m2. I Elmias anläggning hittar du sju restauranger och kaféer. I Elmias Konsert- och kongresshus finns flera salar och konferensrum där den största, Hammarskjöldsalen har hela 1 097 platser.

När är Elmia 2021?

För besökare Boka redan nu in 15-18 april. 2021 var Bilsport Performance & Custom Motor Show en digital tv-sändning. På Custom Motor Shows webbsida finns mer information om 2021 års digitala mässa. Välkommen tillbaka 15-!

När är husvagnsmässan på Elmia?

Elmia Husvagn Husbil kan du se alla nyheter och varumärken samlade på en och samma plats. Varmt välkommen 7-11 september 2022! Bergholm arrangerar tillsammans med sina återförsäljare mässan Smaka på Camping på Elmia den 14-17 oktober.

När släpps biljetter till Elmia Husvagn?

Biljettsläppp den 14 februari Elmia Husvagn Husbil är Nordens största mässa för alla som älskar det mobila livet. Här kan du se alla nyheter och varumärken samlade på en och samma plats. Den 14 februari släpper vi biljetterna till årets mässa, både mässcampingbiljetter och entrébiljetter.

Relaterade inlägg: