Vad heter Narutos barn?

Innehållsförteckning

Vad heter Narutos barn?

Vad heter Narutos barn?

Madara Uchiha (うちは マダラ Uchiha Madara) är en fiktiv figur i anime- och mangaserien Naruto. Madara är en av de mäktigaste ninjorna i Uchiha-klanen. Han grundade byn Konoha tillsammans med sin rival Hashirama Senju, den första Hokage. Under sin barndom träffade han ett barn som heter Hashirama och blev hans vän.

Hur många avsnitt är Naruto?

500 Naruto: Shippuden/Number of episodes

Hur många heter Naruto i världen?

4 män heter Naruto i förnamn. Av dessa har 0 Naruto som tilltalsnamn. Ingen eller högst en kvinna heter Naruto i förnamn.

Vem skapade Naruto?

Masashi Kishimoto Naruto/Creators

Vad heter Naruto serien?

Naruto (ナルト) är en manga, skapad av Masashi Kishimoto, som senare har fått en animeadaption. Mangan publicerades först i Japan av förlaget Shueisha 1999 i det 43:e numret av den japanska versionen av Shonen Jump. Serien avslutades efter Shonen Jumps 10 november-nummer 2014.

Vart kan man se Naruto?

Prime Video: Naruto Shippuden - Season 1.

Hur många Naruto säsonger finns det?

220 episoder och 9 säsonger av Naruto samt 483 episoder och 17 säsonger av uppföljaren Naruto Shippuden säger en hel del om hur makalöst populär den här Anime serien är.

Hur många Naruto böcker finns det?

Naruto, vol. 10: En riktig ninja2001 Naruto, Vol. 682014Naruto, Vol. 69: The Start of a Crimson Spring2014Naruto, Vol. 712014Naruto, Vol. 72: Uzumaki Naruto2015 Naruto/Books

Vad är Naruto?

Naruto (ナルト) är en manga, skapad av Masashi Kishimoto, som senare har fått en animeadaption. Mangan publicerades först i Japan av förlaget Shueisha 1999 i det 43:e numret av den japanska versionen av Shonen Jump. ... Mangan översätts till engelska och säljs i USA av Viz Media sedan juli 2003.

Relaterade inlägg: