Kan man söka om någon har barn?

Innehållsförteckning

Kan man söka om någon har barn?

Kan man söka om någon har barn?

Skatteverket - Ring Folkbokföringen på tfn 0771-567 567, begär "personbild" på personen och "alla påpersonens personbild", vilket ger information om: barn, föräldrar, föräldrars barn (=syskon), maka/make, svärföräldrar, svågrar, svägerskor och evbarns syskon.

Kan man se vad någons barn heter?

Skatteverket har ett folkbokföringsregister där de registrerar olika personuppgifter – exempelvis personnummer, namn, adress, civilstånd, make/maka, barn, föräldrar osv. De flesta uppgifterna i registret är offentliga vilket innebär att man kan begära ut dem med stöd av offentlighetsprincipen (2 kap.

Vem är förälder till?

För att få veta vem som är angiven som far till dig ringer du till Skatteverkets folkbokföring. Där finns nämligen registrerat t ex familjeuppgifter. ... Skatteverket når du på telefonnummer 0771–567 567. Hoppas att du får svar på dina frågor om vem som egentligen är din far.

Kan man ta reda på om någon är gift?

Vill du ta reda på om en person är gift och när giftermålet i sådana fall ägde rum kan du kontakta Skatteverket. Se vidare här för kontaktuppgifter till Skatteupplysningen.

Hur kan man se var en person är folkbokförd?

Skatteverket har en tjänst som du kan använda för att få reda på vilka som är folkbokförda på din adress. ... Tjänsten heter Visa folkbokförda på samma adress och du behöver logga in med e-legitimation för att använda tjänsten.

Var bodde personen tidigare?

Var bodde personen tidigare? Har du fått en ny granne? I Mrkoll finns information om tidigare folkbokföringsadresser.

Relaterade inlägg: