Hur många barn har Julia Bergman?

Innehållsförteckning

Hur många barn har Julia Bergman?

Hur många barn har Julia Bergman?

Där fick vi följa livet som ung mamma till sonen Milan. Senare fick Julia även en egen serie med namn Julia, Milan & Zelda. Julia har idag även två döttrar med hockeyproffset Dennis Everberg, Zelda och nyfödda Ilse, som kom till världen i februari tidigare i år.

Hur gamla är Julia Bergmans barn?

Julia Bergman, 25, och sonen Milan, 7, fångade allas hjärtan när de medverkade i tv-serien Unga mammor. Sedan kamerorna slocknade har vi istället kunnat följa Julia med familj via sociala medier och det egna programmet Julia, Milan & Zelda.

Vart bor Julia Bergman?

Om huset Julia Bergman bor i? Julia är uppvuxen i Vinslöv som är en liten by utanför Kristianstad i Skåne. Där bor hon idag i ett stort fint hus tillsammans med sonen Milan och pojkvännen Dennis Everberg.

Vem är Milans pappa?

Milans pappa heter Björn Skoglund och är 27 år gammal, endast en månad efter att de hade blivit ett par märkte Julia att hon var gravid. Idag har Julia och Björn separerat och tar hand om Milan varannan vecka.

Vem är Julia Bergmans kille?

Julia Bergman om sambon och hockeyproffset Dennis Everberg.

Vad menas med Downs syndrom?

Downs syndrom beror på en kromosomavvikelse. Det leder ofta till intellektuell funktionsnedsättning och kan även orsaka medicinska svårigheter. Försenad eller begränsad utveckling av motorik (rörelseförmåga) och språkförmåga är också vanligt. Varje år föds omkring 120 barn med Downs syndrom i Sverige.

Relaterade inlägg: