Vad heter piercingen vid ögat?

Innehållsförteckning

Vad heter piercingen vid ögat?

Vad heter piercingen vid ögat?

Överst på näsryggen placeras denna piercing. Earl kallas även för bridge. Det är bron mellan ögonen.

Kan man pierca näsan med ring?

Man kan även pierca under vecket, men att göra det närmre kanten av näsvingen enbart för att kunna ha en minimal ring är oftast ingen bra idé. ... Tunnare smycke än 1.2mm ökar riskerna för ärrvävnad om du vill ha ring, då det kan skära i huden.

När kan man ta ut Näspiercing?

När kan jag byta smycke i min piercing? När din piercing känns helt läkt och du inte längre upplever att den då och då blir irriterad och att den inte vätskar sig längre, då kan det vara läge att byta smycke. Om du sköter om din piercing väl så brukar detta vara efter ca 2-3 månader.

Kan man pierca läppen om man har fillers?

Har man gjort fillers i underläppen bör man vänta 6 månader innan denna piercingen utförs. Vill man sen fylla på läpparna igen kommer högst troligt placeringen på piercingen att förändras. Om fillers ska utföras är det extremt viktigt att sätta tillbaka den långa läkstaven pga att läpparna svullnar.

Hur lång tid tar det för en smiley piercing att läka?

Byte av din nygjorda piercing utförs tidigast efter ca 6- 8 veckor om din piercing då ser så pass läkt ut att vi upplever att detta kan utföras utan att det irriterar eller skadar din piercing. Med undantag för tunga, web, smiley och specifika intimpiercingar där läkningen normalt är ca 4 veckor.

Relaterade inlägg: