Vad heter Pippi Långstrump på turkiska?

Innehållsförteckning

Vad heter Pippi Långstrump på turkiska?

Vad heter Pippi Långstrump på turkiska?

Pippi Uzunçorap büyük Okyanus'ta.

I vilka länder finns Pippi Långstrump?

Pippi Långstrump på skotsk-gäliska är den senast tillkomna översättningen, vilket innebär att Pippi har översatts till 77 språk. Bland de nyligen tillkomna Pippi-språken finns också elsassiska (tysk dialekt som talas i Alsace, en provins i nordöstra Frankrike), karelska och amhariska (talas bland annat i Etiopien).

Vad heter Pippi på franska?

Pippi, Fifi Brindacier på franska, har annars haft en knagglig resa i Frankrike. Den första översättningen var ett flagrant övergrepp på det mesta Pippi står för.

Vad heter Pippi på italienska?

Pippī thungthāo yāo Pippi Longstocking.

Finns Pippi Långstrump i USA?

Pippi Långstrump har även nått till andra sidan Atlanten. I USA är Pippi Longstocking, som hon heter på engelska, fantastiskt nog fortfarande en hyfsat allmän referens bland både barn och vuxna. Fantastiskt, eftersom de främmande elementen i amerikansk barn-, ungdoms- och populärkultur är mycket lätt räknade.

Vad heter Pippi på arabiska?

Jinān fī "bayt yā layta" titel: Pippi Långstrump) Den första boken om Pippi Långstrump som är världens starkaste flicka. Hennes mamma är en ängel och hennes pappa kung så hon bor ensam i Villa Villekulla med sin häst och apan herr Nilsson. 5-10 år.

Relaterade inlägg: