Har Pernilla Wahlgren hittat kärleken?

Innehållsförteckning

Har Pernilla Wahlgren hittat kärleken?

Har Pernilla Wahlgren hittat kärleken?

Pernilla Wahlgren, 53, tycks stråla av lycka efter att äntligen ha hittat kärleken igen i Christian Bauer, 55. Och paret går fort fram: De har redan sagt att de älskar varandra. – Och så börjar vi gråta. Det är så fint Sofia, det är så starkt, säger hon till vännen Sofia Wistam i podcasten ”Wahlgren & Wistam”.

Har Pernilla en kille?

Nu när tv-stjärnan ska lämna landet i en månad har hon gjort en uppgörelse med sin nya pojkvän, Christian Bauer. – Nu har ju jag en kille, förstår du, säger Pernilla Wahlgren i podcasten Wahlgren och Wistam. | Foto TT/Instagram.

Vad heter Pernilla Wahlgrens föräldrar?

Christina Schollin Hans Wahlgren Pernilla Wahlgren/Parents

Vad jobbar Pernilla Wahlgrens kille med?

Christian är född 1966, och är alltså 55 år gammal. Den 19 januari fyller han 56 år. Han bor i en villa i Åkersberga och jobbar primärt som Sales Marketing Manager för företaget LEWA of Sweden AB, ett företag som säljer en nyttigare typ av snus.

Har Pernilla gift sig?

Emilio Ingrosso1993–2002 Pernilla Wahlgren/Spouse

Är Pernilla singel?

Nu berättar artisten om lyckan! Efter många år som singel har Pernilla Wahlgren, 53, hittat kärleken i företagaren Christian Bauer, 55. ... "ÄNTLIGEN", skriver Pernilla på Instagram.

Har Pernilla Wahlgrens pojkvän barn?

Pernilla om relationen till Christian Bauers barn Och det är väldigt viktigt för oss båda. Vi är otroligt familjekära båda två och våra respektive barn betyder jättemycket, säger hon innan hon fortsätter: – Så det har varit så himla kul att få lära känna hans barn. Eller jag har håller på att lära känna de.

Relaterade inlägg: