Har Sofias änglar lagt ner?

Innehållsförteckning

Har Sofias änglar lagt ner?

Har Sofias änglar lagt ner?

Sofia Wistam har i flera säsonger hjälpt familjer med deras bostäder. Men nu försvinner programmet från tv-tablån. Det populära kanal 5-programmet Sofias änglar är inne på sin femtonde säsong. I programmet besöker Sofia flera olika familjer som behöver hjälp med sin bostad, tillsammans med flera hantverkare.

Vem har Sofia Wistam barn med?

Sindy Rahm Kid ErikssonLennox WistamTexas Wistam Sofia Wistam/Children I villan på Lidingö i Stockholm bor Sofia Wistam tillsammans med maken Magnus Wistam och tonårsgrabbarna Texas, 16, och Lennox, 14. Utflugna sedan innan är dottern Sindy från relationen med Anders Rahm och äldsta sonen Kid – som Sofia har tillsammans med ex-maken Thomas ”Orup” Eriksson.

Hur går Sofias änglar till?

I ”Sofias änglar” hjälper Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm familjer med hemrenovering efter fruktansvärda tragedier. Men precis som i andra produktioner är det mycket i programmet som inte är som det ser ut, erkänner Wistam i Fredrik Ralstrands podcast ”TV-fabriken”.

Hur gick det för Emmy i Sofias änglar?

Elvaåriga Emmy drabbades av en kraftig hjärnblödning. Föräldrarna fick veta att hon kanske aldrig skulle bli bra, men hon har trotsat domen och är kontaktbar. Efter månader på sjukhus ska hon komma hem, men… Mer huset måste anpassas till hennes nya vardag och det åker Sofias änglar dit för att hjälpa till med!

Hur gick det för Anders i Sofias änglar?

Anders blev 2010 diagnostiserad med obotlig hjärntumör och läkarna uppskattade att han bara hade några få år kvar att leva. ... I den allra första säsongen av Sofias änglar träffade Sofia Wistam och gänget Anders, 38, som nyligen blivit diagnostiserad med en obotlig hjärntumör.

Hur gammal är Sofia Wistrand?

55 år () Sofia Wistam/Age

Relaterade inlägg: