Hur länge ligger paket kvar i Instabox?

Innehållsförteckning

Hur länge ligger paket kvar i Instabox?

Hur länge ligger paket kvar i Instabox?

Ditt paket ligger i skåpet i tre dagar (helgdagar räknas som halvdagar). Efter tre dagar hämtar vi hem ditt paket till vårt lager och du kan då inom 10 dagar beställa en ny utkörning till samma, eller ett annat av våra skåp, utan extra kostnad.

Hur funkar en Instabox?

Hur fungerar det? Välj Instabox i kassan hos din favoritbutik. Vi skickar ett SMS med trackinglänk och pinkod. Du hämtar ut ditt paket med pinkoden, utan att behöva stå en endaste sekund i kö hos postombudet.

Hur hittar man i Instabox?

Du får inom kort ett SMS från Instabox med information om din leverans. I ditt SMS hittar du en spårningslänk. Klicka på länken för att följa paketets resa, få information om öppettider och adress för din box. Via länken kan du även ändra adress för din box.

Hur länge kan ett paket ligga hos Budbee?

Jag kan inte hämta ut mitt paket idag, hur länge ligger det kvar? Vi håller ditt paket kvar i Boxen i sju dagar. Om du inte hämtar upp det i löpet av dom sju dagarna så kommer så kommer det att returneras till webbutiken du beställde ifrån. Vi kommer självklart höra av oss till dig innan vi returnerar paketet.

Hur länge kan ett paket ligga hos ombud?

Standardtiden paketen ligger hos ett ombud är 14 dagar om inte något annat är avtalat.

Vad är Instabox LYKO?

Instabox låter paketet ligga i boxen i 3 dagar, sedan går det i retur till Instabox. När paketet går i retur till Instabox får du ett meddelande om detta. Du uppmanas då välja hur du vill att de skall hantera ditt paket - leverera till box på nytt, eller skickas tillbaka till Lyko.

Vad är Instabox Ica?

Med Instabox behöver du inte stå i kö hos postombudet. Instabox fraktar ditt paket till smarta skåp oftast samma dag som du lägger beställningen. Instabox har vanligtvis samma öppettider som ICA butiken.

Hur tjänar Instabox pengar?

Rundan består av en nyemission på 50 miljoner kronor, köp av befintliga aktier till ett värde av 100 miljoner kronor samt en lånefacilitet på 250 miljoner kronor. 2019 var ett rekordår för Instabox som mångdubblade sin omsättning och ökade antalet utlämningsställen med över 100 procent.

Var finns Budbee box?

Om du klickar på din order, antingen i Budbee appen eller i länken skickat via sms, så hittar du adressen samt en mer specifik beskrivning av vart Boxen står. Du kan också klicka på kartan för att hitta fram.

Relaterade inlägg: