När kommer det sitter i väggarna?

Innehållsförteckning

När kommer det sitter i väggarna?

När kommer det sitter i väggarna?

Med glädje kan vi nu berätta att Det sitter i väggarna kommer tillbaka även 2022. Erika Åberg och Rickard Thunér står redo att ta sig an nya hus och historier under våren 2022 med planerad premiär till hösten. Jag blev överlycklig när jag fick beskedet om att det blir en säsong av Det sitter i väggarna även 2022!

Finns i väggarna?

Det sitter i väggarna är en svensk tv-serie som hade premiär i Sveriges Television den 9 november 2015. I programmet besöker de två programledarna, en historiker och en byggnadsantikvarie, olika husägare som vill lära sig mer om sin bostads historia, såväl de tidigare invånarnas levnadsöden som byggnadshistorien.

Vad betyder sitter i väggarna?

Vanligast förekommande är denna metafor när man vill beskriva en kultur som känns mindre bra. Svårigheten med detta förhållningssätt till sin arbetsplats är att vi förminskar värdet av det egna ansvaret. En mer trolig förklaring är att orsaker till klimat och trivsel påverkas av det som finns innanför vägarna.

Vem har bott på en adress?

Riksantikvarie Ämbetets hemsida - www.raa.se Där finns fornsök och andra arkiv man kan leta i. Lantmäteriets hemsida - www.lantmateriet.se. Där kan man leta upp sitt hus geografiskt i historiska kartor och sedan hitta alla dokument som finns inscannade.

Relaterade inlägg: