Vem äger Uppsala nya tidning?

Innehållsförteckning

Vem äger Uppsala nya tidning?

Vem äger Uppsala nya tidning?

Politisk chefredaktör är, sedan december 2018, Sakine Madon. Företaget ägs av tre stiftelser: Axel Johanssons donation, Axel Johanssons minne och Axel Johanssons understödsfond, som förvaltar den aktiemajoritet Axel Johansson ägde i UNT vid sin död.

Vem delar ut uppsalatidningen?

Uppsalatidningen
Uppsalatidningen
PublikationstypGratistidning
FormatTabloid
HuvudägareDirektpress Tidningsförlag AB
Webbplatsuppsalatidningen.se

När grundades Uppsala nya tidning?

1890 Upsala Nya Tidning/First issue date

Var finns uppsalatidningen?

Uppsalatidningen är en politiskt oberoende lokaltidning i Uppsala som kommer ut gratis till i stort sett samtliga hushåll i Uppsala och Knivsta. Tidningen kommer ut en gång i veckan och gavs ut första gången den 16 januari 2005.

Vem dog i UKK?

En man i 80-årsåldern föll från sjunde våningen i Uppsala Konsert & Kongress under tisdagskvällen. Han landade på en man i 60-årsåldern och de bägge männen dog. – Alla började skrika: ”Nej, han hoppar!” De som stod närmare bara skrek och skrek, säger en av besökarna.

Hur många läser UNT?

73 000 personer tog del av unt.se dagligen jämfört med 70 000 förra året. Totalt har UNT en räckvidd på 163 000 läsare en vanlig dag. – Det är härliga siffror.

Är gratistidningar reklam?

Gratis lokaltidningar räknas i allmänt som samhällsinformation. ... Får du utskick som utger sig för att vara samhällsinformation men som i själva verket är reklam kan du anmäla det till Konsumentverket.

Vem dog Uppsala konserthus?

En man i 80-årsåldern föll från hög höjd i Uppsala konsert och kongress (UKK) på tisdagskvällen, och landade på andra besökare. Mannen och ytterligare en man i 60-årsåldern som befann sig i foajén avled. Händelsen inträffade drygt en halvtimme innan en Abba-hyllningsföreställning skulle ha börjat.

Vad hände på UKK?

Två personer avled efter en tragisk incident i Uppsala konsert och kongress på tisdagskvällen och ytterligare en person fick föras till sjukhus. Polisen larmades om en allvarlig händelse som inträffat på UKK strax före klockan 19 på tisdagskvällen i samband med en hyllningsföreställning till Abba.

Vilka dagar kommer inte UNT?

UNT kommer ut 365 dagar om året, även på årets röda dagar. Men på de traditionellt papperstidningslösa dagarna - juldagen, annandagen, nyårsdagen och även trettondagen - får du som prenumerant ingen papperstidning hem i brevlådan.

Relaterade inlägg: