Vad händer om man missar Klarna?

Innehållsförteckning

Vad händer om man missar Klarna?

Vad händer om man missar Klarna?

Saknar vi din betalning tillkommer en förseningsavgift. Skulle du ha ett delbetalningskonto och missar att betala flera månader i rad får du ett brev med information om hur mycket du behöver betala in för att kunna fortsätta delbetala. Som ett sista steg kan fakturan gå vidare för inkassoåtgärder.

Vad händer om jag inte betalar räkningen i tid?

Om du inte betalar i tid får du oftast en påminnelse. ... Om du inte betalar efter påminnelsen kan du få ett inkassokrav. Företag har rätt att ta ut en kostnad även för inkassokravet. Om du inte betalar inkassokravet kan den du är skyldig pengar kontakta Kronofogden för att ansöka om ett betalningsföreläggande.

Vad händer om man missar förfallodatum?

Räkningen du får i handen, eller elektroniskt, har ett förfallodatum. Vanligt är att du har 15 till 30 dagar på dig att betala. ... Om du inte betalar påminnelsen i tid är det vanligt att din skuld skickas vidare till ett inkassoföretag, som tar över skulden från företaget du är skyldig pengar.

Hur pausar man Betalning Klarna?

Börja med att logga in här eller i vår app. Gå till det berörda köpet och klicka på “Rapportera retur”. Då kommer din faktura att pausas automatiskt så att du inte behöver betala under tiden returen görs.

Relaterade inlägg: