Kan man använda någon annans gymkort?

Innehållsförteckning

Kan man använda någon annans gymkort?

Kan man använda någon annans gymkort?

Utlåning av medlemskap eller träningskort är inte tillåtet och kan leda till avstängning. Om du inte kan använda kortet under en längre period så har du möjligheten att överlåta tiden som är kvar på kortet till någon annan t ex familjemedlem.

Kan man träna under uppsägningstid?

Det är inte tillåtet för ett gym att ha längre bindningstid än 12 månader. Om du har en bindningstid måste du betala för hela bindningstiden, även om du flyttar eller slutar använda gymkortet. Har du tecknat medlemskapet på plats på gymmet har du ingen ångerrätt enligt lag.

Är gymkort personliga?

Medlemskapet i Nordic Wellness är personligt.

Kan man överlåta gymkort?

Medlemskapet är personligt och går inte att överlåta så personen som tar över träningskortet behöver lösa eget medlemskap i föreningen, 100 kr/kalenderår, om hen inte redan är medlem.

Varför har gym uppsägningstid?

Vissa gym erbjuder medlemskap med olika typer av bindningstider. En bindningstid innebär att du måste betala för medlemskapet under den tid som står i ditt avtal. Andra gym använder medlemskap utan bindningstid. Då gäller i stället en uppsägningstid som står med i avtalet.

Hur fryser jag mitt gymkort?

För att frysa sitt kort kontaktar du din träningsklubb eller kundservice.

Hur säger jag upp mitt STC kort?

Vad har jag för uppsägningstid på mitt abonnemang? Du har 2 månaders uppsägningstid på ditt abonnemang, precis som tidigare.

Relaterade inlägg: