Hur får man godkänt i engelska?

Innehållsförteckning

Hur får man godkänt i engelska?

Hur får man godkänt i engelska?

Om man inte har behörighet till ett nationellt gymnasieprogram så kan man gå ett Introduktionsprogram där man läser upp sin behörighet. Efter att man har behörigheten så kan man fortsätta till det program man vill gå.

Vad händer om man inte får godkänt i engelska 5?

"Konsekvensen blir att hen inte kommer kunna ett yrkescertifikat så länge hen inte uppfyller kraven för certifikat.

Måste man ha godkänt i engelska 6?

Minst 400 poäng godkända i de programgemensamma ämnena. Du kan (om du vill) dessutom komplettera ditt yrkesprogram med vissa kurser och därmed få grundläggande behörighet för högskolestudier. De kurserna behöver du ha godkända betyg i för att få grundläggande behörighet: ... Godkänt betyg i Engelska 6.

Har FI engelska?

Ett f i engelska i gymnasiet kan påverka dina möjligheter att få gymnasieexamen och behörighet till vidare studier. Godkänt i engelska 5 och 6 är ett krav för att man ska få gymnasieexamen så det är viktigt att du tar dina svårigheter på allvar även om du inte tycker att det är ett intressant ämne.

Måste man ha godkänt i engelska 5?

Godkänt i engelska 5 och 6 är ett krav för att man ska få gymnasieexamen så det är viktigt att du tar dina svårigheter på allvar även om du inte tycker att det är ett intressant ämne.

Vad händer om man får FI engelska 6?

Ett f i engelska i gymnasiet kan påverka dina möjligheter att gymnasieexamen och behörighet till vidare studier. Godkänt i engelska 5 och 6 är ett krav för att man ska gymnasieexamen så det är viktigt att du tar dina svårigheter på allvar även om du inte tycker att det är ett intressant ämne.

Relaterade inlägg: