Kan man göra om gymnasiearbetet?

Innehållsförteckning

Kan man göra om gymnasiearbetet?

Kan man göra om gymnasiearbetet?

Ja, du kan göra ditt gymnasiearbete på Komvux om du vill.

Är det svårt att bli godkänt på gymnasiearbetet?

Eleven kan uppnå betyget E eller F, där E betyder godkänt och F icke godkänt. Rektorn ska utse en ansvarig lärare för varje elevs gymnasiearbete. ... Innan läraren kan sätta betyg ska en medbedömare som har erfarenhet av de kunskaps- eller yrkesområde som gymnasiearbetet handlar om få yttra sig.

Vad kan du göra om du inte klarar gymnasiearbete?

Det kan vara fördelaktigare för henne att be sin gymnasieskola ge henne möjlighet att komplettera arbetet under nästa läsår. Om det blir så att hon måste göra arbetet på Komvux får ni ta kontakt med Komvux i er kommun och be dem föreslå en lösning.

Kan man göra Gymnasiearbetet på Komvux?

Komvux kan du göra ditt gymnasiearbete, läsa in de kurser som ingår i grundläggande behörighet (om du inte har dessa från gymnasiet) och läsa in de kurser som de behöver för den särskilda behörigheten till Juristprogrammet. Prata med Komvux i din kommun så hjälper de dig att göra upp en studieplan.

Vad krävs för att bli godkänt på gymnasiearbete?

Betyg på ditt gymnasiearbete Innan läraren sätter betyg ska en medbedömare med erfarenhet av det kunskaps-/yrkesområde som gymnasiearbetet avser tycka till. Om ditt gymnasiearbete helt eller delvis har genomförts som arbetsplatsförlagt lärande ska handledaren vara medbedömare.

Vad händer om man inte tar examen?

Skulle det vara så att du går ut gymnasiet utan gymnasieexamen finns Komvux som ett alternativ. Där kan du läsa klart din gymnasieutbildning, även gymnasiearbetet. Så hur som helst har du goda möjligheter att tillslut få din gymnasieexamen.

Relaterade inlägg: