Hur lämnar man tillbaka ett paket från NAKD?

Innehållsförteckning

Hur lämnar man tillbaka ett paket från NAKD?

Hur lämnar man tillbaka ett paket från NAKD?

Med DHL Service Point För att returnera din order, klistra helt enkelt fast den medföljande retursedeln på paketet utsida och lämna in den på din närmaste DHL Service Point. Du kan hitta din närmaste Service Point HÄR.

Varför funkar inte NAKD?

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Hemsidan kanske inte fungerar som den ska.

Hur lång tid tar det att beställa från NAKD?

1-3 arbetsdagar med full spårning. Leverans till paketskåp. Paketet måste hämtas inom 7 dagar. * Gratis frakt på beställningar över 399 kr.

Hur kontaktar man na-KD?

NA-KD Kundtjänst – Företagets Hemsida På na-kd.com hittar du självbetjäningsalternativ, en användbar informationsdatabas, en avdelning med vanliga frågor och mycket mer: besök hemsidan.

Var har NA-kd sitt lager?

Leveranser till Centraleuropa kommer även i fortsättningsvis skötas från Na-kds lager i Holland. Nakd omsatte 816 miljoner kronor under 2018, vilket var en ökning med 95 procent jämfört med året innan.

Hur chattar man med NAKD?

Om du skulle behöva kontakta oss, var vänlig använd kontaktformuläret nedan. Vi berättar när vi erhållit ditt mejl och kommer att återkomma till dig med svar så snart som möjligt.

Är Na-KD säkert?

Vi är NA-KD Och eftersom vi vet att mode inte bara är en nödvändighet, utan en del av ditt DNA, ser vi till att vi alltid har de senaste produkterna till rimliga priser. Bläddra bland vårt breda utbud av klänningar, byxor, jackor och kjolar för att hitta din favorit idag!

Relaterade inlägg: