Kan man lämna tillbaka Airpods?

Innehållsförteckning

Kan man lämna tillbaka Airpods?

Kan man lämna tillbaka Airpods?

Även om du har öppnat kartongen och börjat använda produkten kan du lämna tillbaka den om du inte är nöjd (med vissa undantag). ... Vi uppskattar dock om du tar hand om förpackningen och returnerar din produkt i originalförpackning. Du kan också lämna tillbaka produkten med post om det passar dig bättre.

Hur avbeställer man från Elgiganten?

Så här gör du:

  1. Kontakta vår kundtjänst om du vill ändra din order. Vi har möjlighet om att göra ändringar i beställningen fram till det att varan skickas från vårt lager.
  2. Om varan redan är skickad kan du återlämna vara i butik.
  3. Kan du inte återlämna i butik kan du istället skicka den i retur.

Hur länge kan man boka Elgiganten?

Vi har ingen möjlighet att reservera beloppet fram tills dess att ordern levereras. Därför sker debitering omgående, oavsett om varan förhandsbokas eller om den är restnoterad. Skulle det uppstå leveransproblem eller slutförsäljning sätter vi tillbaka pengarna och krediterar ordern.

Hur lång leveranstid har Media Markt?

Vi levererar normalt vardagar 8-17. Vid köp utan tilläggstjänster levererar vi normalt produkten till din tomtgräns/port inom 3-6 arbetsdagar. Vid köp av tilläggstjänster förlängs normalt leveranstiden med ytterligare 3-10 arbetsdagar.

Har inte fått orderbekräftelse Elgiganten?

När du har skickat ett meddelande till en av våra Partners via Min sida, ska Partnern svara på din förfrågan så snabbt som möjligt. Om du inte har fått en bekräftelse på ditt meddelande från Partnern inom två arbetsdagar, kan du kontakta Elgigantens kundservice.

Relaterade inlägg: