Vad händer om man inte hämtar ut sina glasögon?

Innehållsförteckning

Vad händer om man inte hämtar ut sina glasögon?

Vad händer om man inte hämtar ut sina glasögon?

Om omleverans inte skulle hjälpa kan du kräva hävning av köpet.

Kan man lämna tillbaka glasögon?

Om det skulle vara något fel på glasögonen, till exempel om du anser att du inte har fått det du och säljaren kom överens om så har du rätt att klaga till butiken. ... Du har alltså inte direkt rätt att häva köpet och lämna tillbaka glasögonen utan att ge butiken möjlighet att rätta till det som är fel.

Kan man lämna tillbaka glasögon Synsam?

Synsam Lifestyle Linsabonnemang. Du har rätt att ångra ditt köp utan att ange något skäl inom 30 dagar. Som onlinekund har du även 90 dagars ångerrätt på beställning av enkelslipade glasögon. ... Vill du utöva ångerrätten, ska du skicka tillbaka produkterna i enlighet med Synsams instruktioner för retur.

Hur lång tid tar det att göra ett par glasögon?

Du och optikern pratar om vilka behov du har och ger en rekommendation av glas. När du är klar hos optikern tar en optikerassistent över och hjälper dig att välja ut bågar samt beställa dina glasögon. Synundersökningen tar ca 30 minuter.

Kan man lämna tillbaka linser?

Returrätt. Om du upptäcker att du har beställt fel typ av linser, eller att de är av fel märke, har du givetvis rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka. Viktigt är att linskartongen är i obruten förpackning och att den i övrigt inte är skadad på något sätt.

Hur lång tid tar det att få slipade glasögon?

Glas ska slipas i din styrka och passas in i ditt val av båge. Det är ett hantverk helt enkelt! Därför kan det dröja mellan 7 och 14 dagar innan du får glasögonen hemskickad till dig. Det är lika länge som att beställa i butik.

Kan man lämna tillbaka glasögon Specsavers?

När Specsavers har tagit emot din beställning kan du inte avbeställa den, men du kan alltid returnera dina glasögon eller kontaktlinser efter leverans i enlighet med vår returpolicy. Vi erbjuder 100% nöjd kundgaranti, vilket innebär att du har 90 dagars returrätt från det att du mottagit dina varor.

Var kan man lämna in gamla glasögon?

Optiker Utan Gränser är ett initiativ startat av Synoptik i samarbete med biståndsorganisationen Vision For All, som hjälper människor i låginkomstländer att se bättre. Via våra butiker samlas begagnade glasögon in som sedan under våra årliga hjälpresor skänks till medmänniskor.

Hur lång tid tar en synundersökning på Synsam?

Det här är vår vanligaste synundersökning som passar dig som behöver glasögon eller bara vill kontrollera din syn. Våra optiker gör en noggrann undersökning av ögonen och synen. Denna undersökning ingår om du tecknar Synsams glasögonabonnemang Synsam Lifestyle. Tidsåtgång: 30 minuter.

Relaterade inlägg: