Hur lång leveranstid har XXL?

Innehållsförteckning

Hur lång leveranstid har XXL?

Hur lång leveranstid har XXL?

Leveranstiden (inklusive speditörens tid att leverera din beställning) tar normalt inte mer än 1-7 dagar över hela landet när vi skickar din beställning till närmaste utlämningsställe. Det kan i enstaka tillfällen ta några dagar extra under stora kampanjer och varuhusöppningar.

Hur gör man retur på XXL?

BESTÄLLNINGAR FRÅN XXL.SE Retur och byten av varor du beställt på XXL.se kan göras genom att posta tillbaka varan/varorna till oss alternativt genom att besöka ett av våra varuhus.

Hur länge öppet köp XXL?

Vi erbjuder dig 365 dagars öppet köp* från köpdatumet. Du får hela summan tillbaka mot uppvisande av kvitto. Varan måste vara oanvänd och returneras i originalförpackningen. Självklart kan du häva köpet i vilket av våra varuhus som helst, oavsett var du har köpt varan.

Får man ta med hund in på XXL?

Ja, det kan du.

Har XXL gratis retur?

Vi ger dig fri retur och byte Vi vill att du skall känna dig trygg när du handlar hos oss.

Får man ta med sig hunden in på Bauhaus?

Nu låter Bauhaus kunderna ta med hunden in. ... Tag gärna med hunden från den varma bilen. Här får de gärna följa med in!”

Får man ta med hund in på plantagen?

Vi har nu också kommit i kontakt med en mycket trevlig VD Erik Angervall, för Plantagen Sverige, som beklagade att det är lätt att misstolka Plantagens reklamutskick. I dags läget är det inte tillåtet att ta med sig sitt husdjur in i affären men man tittar på en lösning fram över.

Vad är ett öppet köp?

Öppet köp och bytesrätt innebär att konsumenten kan köpa en vara men sedan ändra sig inom en bestämd tid. Det är upp till dig om du vill erbjuda öppet köp och/eller bytesrätt. ... Konsumenten ska lämna tillbaka varan inom den angivna tiden och varan ska vara i samma skick som när den köptes.

Relaterade inlägg: