Hur får jag bort finnar och pormaskar?

Innehållsförteckning

Hur får jag bort finnar och pormaskar?

Hur får jag bort finnar och pormaskar?

I samband med att du tvättar eller skrubbar ansiktet kan du ånga huden. Att ånga huden är superbra eftersom det öppnar upp porerna i ansiktet så att det blir lättare att ta bort pormaskar och orenheter inuti porerna. Du kan bland annat ånga huden genom att koka upp vatten i en kastrull.

Hur klämmer man porer på näsan?

På den ena sitter en vass syl i den ena änden som används för att sticka hål på den tilltäppta poren, och i den andra änden sitter en skrapa som används för att tömma själva poren. På den andra varianten är den vassa sylen istället ersatt med en liten klämma som används för att trycka ut pormasken.

Är det bra att klämma porer?

Som du säkert vet så är det inte bra att trycka, klämma eller skrapa på någon form av akne. Ändå kan det vara frestande att göra dessa saker för att bli av med de irriterande pormaskarna. Under de senaste åren har det kommit fler masker, porremsor och pormask verktyg som lovar rena porer.

Är det bra att tömma porer?

En porrengöring används för att både rengöra porer på djupet och att tömma porerna. Den är effektiv för att få bort pormaskar och andra ovälkomna gäster i ansiktet, på ryggen och på bröstet. Behandlingen börjar med att vi ordentligt rengör med hjälp av en peelingtvätt.

Relaterade inlägg: