Kan man sätta mascara på fransförlängning?

Innehållsförteckning

Kan man sätta mascara på fransförlängning?

Kan man sätta mascara på fransförlängning?

När man har fransförlängning behöver man oftast inte mascara, det är enligt mig en av de största fördelarna med fransförlängning. Snarare bör man undvika att använda mascara eftersom att det kan slita på fransförlängningen. Risken är då att man tappar fransar i förtid och att fransförlängningen ser sämre ut.

Kan man använda mascara på lösögonfransar?

För ett naturligt resultat är det ett smart knep att applicera mascara innan. Om du gör det kommer dina lösögonfransar att smälta ihop med dina egna fransar och därmed slipper du ett glapp. En eyeliner är ytterligare ett tips för ett riktigt snyggt resultat – måla så nära fransraden du kan!

Kan man ha mascara på Lashlift?

Tänk bara på att undvika smink det första dygnet efter behandling för att permanenten ska kunna lägga sig ordentligt. När de första 24 timmarna har passerat, går det bra att använda mascara.

Kan man ha mascara på Singelfransar?

Kan man ha mascara på fransarna? Ja, men vanlig mascara kan lösa upp limmet och man kan tappa lösfransarna, därför säljer vi en speciell Volym Mascara som är till fransförlängning och används bara på franstopparna.

Kan man sova med fransar?

Att sova med mascara och annat ögonsmink regelbundet har flera nackdelar. Sminket kan det rinna in i dina ögon, vilket kan orsaka inflammationer i dina ögon. ... Om du därför inte vill skada dina fransar medvetet är detta något du måste sluta med omedelbart och att alltid ta bort ditt smink innan du går och lägger dig.

Hur man tar bort lösögonfransar?

Ta lite vanlig olja, t. ex. babyolja och smörj in fransarna, låt verka en stund och gnugga sedan bort det försiktigt.

Hur sköter man Lashlift?

SKÖTSELRÅD EFTER DIN LASH LIFT Inga oljeprodukter får användas runt ögonen eller på fransarna under 48 timmar. Man bör undvika att tvätta håret med schampo och balsam första dygnet. Bada inte bastu och utsätt fransarna för hög värme under 48 timmar. Var varsam och gnugga inte fransarna under det första dygnet.

Vad ska man tänka på efter Lashlift?

ATT TÄNKA PÅ EFTER… Undvik all form av Mascara och/eller rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter. Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar och definitivt bastubad. Oljan och värme kan förstöra effekten av permanenten.

Relaterade inlägg: