Har inte fått min vara Klarna?

Innehållsförteckning

Har inte fått min vara Klarna?

Har inte fått min vara Klarna?

Rapportera problemet till Klarna Vi hjälper dig!». Välj sen «Jag har inte fått min leverans» eller «Det är fel på produkten», beroende på vad som har hänt och ange informationen som efterfrågas. Skicka sedan in bestridandet. Du kan också kontakta vår kundservice om du behöver hjälp.

Varför kan jag inte handla med Qliro?

Att du blir nekad att handla mot faktura kan bero på flera olika anledningar. Vi rekommenderar dig att ta kontakt med vårt faktureringsbolag Qliro som gärna hjälper dig med det. Jag vill beställa utan BankID? ... Dessa krav bestäms ofta direkt utav din bank men även Qliro har olika regelverk för att minska nätbedrägerier.

När får jag faktura från Klarna?

Månadsfakturan skickas ut i mitten av varje månad för att betalas i slutet av månaden. Bra att veta: Du kan betala dina fakturor med ett enkelt knapptryck här eller i vår app, om du anslutit ditt bankkonto till Klarna.

Har inte fått min faktura Qliro?

Vänligen uppmärksamma att fakturan kan komma att delas upp om orden skickats i olika försändelser och från olika säljare. ... Givetvis tillkommer inga extra kostnader i ett sådant fall. Vårt faktureringsbolag är Qliro och behöver du kontakta dem gör du det här.

Relaterade inlägg: