Vad krävs för mobilt bredband?

Innehållsförteckning

Vad krävs för mobilt bredband?

Vad krävs för mobilt bredband?

Det enda som krävs är ett abonnemang med 3G eller 4G, en router för mobilt bredband och enheter som kan ansluta sig till internet via wifi. 4G rekommenderas eftersom det är fjärde generationens mobilnät som är snabbast, mest pålitlig och passar för flera personer eller de som streamar mycket från nätet.

Hur fungerar mobilt bredband Telenor?

Med mobilt bredband får du som en wifi-lösning fast att du surfar på mobilnätet, i exempelvis 4G. Själva produkten du beställer är ett sim-kort som du sedan kan sätta i till exempel en router eller en surfplatta. Med en 4G-router kan flera enheter koppla upp sig på det mobila bredbandet så att ni kan dela på surfen.

Vad är bredband via mobilnätet?

Bredband via mobilnätet ger dig en fast uppkoppling i hemmet. När det gäller pris och prestanda är Bredband via mobilnätet jämförbart med fast bredband via telejacket. Du surfar så mycket du vill för en fast månadskostnad.

Hur fungerar mobilt bredband kontantkort?

Med mobilt bredband kontant laddar du på en viss mängd surf på ditt kontantkort som du sedan kan förbruka under en viss period. När den datamängden är slut väljer du själv om du vill ladda på ny surf.

Hur fungerar mobilt bredband router?

Ett mobilt bredband med tillhörande router är en enhet som är trådlöst ansluten till mobilnätet. För att ansluta till nätverket används i de flesta fall 4G men anslutning till 3G är också vanligt. Med ett mobilt bredband kan du ha täckning och internetanslutning var du än befinner dig.

Hur fungerar mobilt bredband hallon?

Mobila bredbandets SIM-kort är tänkt att användas i en router eller ett USB-modem som man sätter direkt i datorn. Då våra abonnemang aldrig har någon bindningstid eller uppsägningstid kan vi inte skicka med någon hårdvara, utan det får man köpa från exempelvis Kjell och Company eller dylikt.

Hur mycket kostar 4G?

Välj bindningstid på abonnemanget
EngångskostnadMånad 1 och framåt
Mobilt Bredband 30 GB299 kr *199 kr/mån
Summa299 kr199 kr/mån
Minsta totalkostnad är 498 kr
* Startavgiften betalas på din första faktura. Startavgift gäller inte kunder som förlänger ett abonnemang eller abonnemang som överlåtes.

Relaterade inlägg: