Vad ingår i R-Design xc60?

Innehållsförteckning

Vad ingår i R-Design xc60?

Vad ingår i R-Design xc60?

R-Design

  • Dynförlängning förarstol, elmanövrerad Ej med textil. ...
  • Dynförlängning passagerarstol, manuell Ej med textil. ...
  • Förarstol, Elmanövrerad med minne Förarstolens minnesfunktion lagras via knapparna på dörrpanelens överdel. ...
  • Sportstol R-design Textil/Nappa läder.

Vad ingår i Volvos R-design?

Nya Volvo V70 blir femte Volvo-modellen att erbjudas med det sportbetonade och fabriksmonterade tillvalspaketet R-design. Det innebär bland annat 18-tumsfälgar, kromade ändrör, sportchassi och sportstolar. Herrgårdsvagnen Volvo V70 ses mest som praktisk, säker och skandinaviskt elegant.

Vad ingår i R-Design xc90?

R-design innehåller också läderratt med R-designmärke, ett unikt kombiinstrument, aluminiumpedaler, specialdesignad mittkonsol och dörrinlägg i aluminium, växelväljare med aluminiuminlägg och tuftade mörka sportmattor med kontrasterande ljus läderkant. Dessutom har tillbehörsprogrammet ett antal R-designade artiklar.

Vad betyder XC60?

Volvo XC60 är en lyxigare variant av en crossover SUV. Den första generation kom 2008 och den andra kom 2017. ... Volvo XC60 tillhör Volvos 60-serie av bilar tillsammans med S60, S60 Cross Country, V60, och V60 Cross Country. Den första generationen introducerade en helt ny stil för 60-serien.

Vad innebär r-design V60?

Med R-design har Volvo tagit ett helhetsgrepp på nya S60 och V60 som innebär att designen och chassiet förädlats parallellt till enda komplett erbjudande. Ny svart grill, mattlackade backspeglar och specialdeisgnade, femekrade 18-tumsfälgar är också utmärkande för R-Designpaketet.

Vad ingår i r-design V60?

R-Design Recharge Med blanka svarta exteriördetaljer, sportchassi och en elegant designad interiör. Elmanövrerad förarstol med minne Förarstolens minnesfunktion lagras via knapparna på dörrpanelens överdel. Minnesfunktion kopplad till de yttre backspeglarna ingår.

Relaterade inlägg: