Vad ingår i Skoda Originalservice?

Innehållsförteckning

Vad ingår i Skoda Originalservice?

Vad ingår i Skoda Originalservice?

Vad ingår i en ​ŠKODA Originalservice?

  • Torkare/spolare. Påfyllning av spolarvätska samt kontroll av funktion och kondition hos torkarbladen. ...
  • Kontroll av kylsystem. ...
  • Smörjning dörrlås. ...
  • Byte av olja och oljefilter. ...
  • Nivåjustering hydraulsystem. ...
  • Kontroll av bromsvätska och bromssystem. ...
  • Kontroll av bromsbelägg. ...
  • Kontroll av ringtryck.

Vad kostar Bilservice Skoda?

När din ŠKODA ska till en verkstad för service kan du antingen välja att köra till en auktoriserad ŠKODA-verkstad eller hitta en icke-auktoriserad verkstad där du anser att pris och kvalitet stämmer överens....Vad kostar bilservice på en ŠKODA?
GenomsnittsprisMin. - max.
3659 kr26 krFå offerter

Har Skoda digital servicebok?

erWin portalen med service- och reparationsinformation För privatpersoner, fristående verkstäder, fordonsparker och andra företag som arbetar professionellt med att reparera och utföra service visar erWin-portalen vad som behövs för en Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT eller Volkswagen Transportbil.

Vad betyder inspektion på Skoda?

I dessa inspektioner kontrolleras bland annat bromssystemet, strålkastare, underredsskyddet, motorutrymme och en rad andra punkter på bilen. Det är i samband med denna inspektion som också mobilitetsgarantin förlängs.

Vad ingår i mitt serviceavtal Volvo?

I ditt serviceavtal ingår Volvo Originalservice till en fast månadskostnad. Det innebär bland annat byte av motorolja, filter och packning samt flera funktions- och säkerhetskontroller. Som en extra trygghet erbjuder vi även vägassistans fram till att bilen är 10 år.

Vad kostar en års service på bilen?

Auktoriserade bilverkstäder kan konsten att ta betalt. Att serva en nästan ny bil som precis har rullat från fabriken kostar runt 3 000 kronor. Senare i billivet landar servicen lätt på det dubbla. Det behöver inte vara så dyrt.

Relaterade inlägg: