Vad är en maskinskada?

Innehållsförteckning

Vad är en maskinskada?

Vad är en maskinskada?

En maskinskada är en skada på mekaniken, drivsystemet eller elförsörjningen i bilen. Det kan till exempel handla om skador på topplock, att växellådan havererar eller att ett elfel uppstår.

Vad ingår i hemförsäkring barn?

Nödvändiga försäkringar Ni behöver en hemförsäkring oavsett hur ni bor och samma försäkring gäller normalt för hela familjen. Tänk på att en hemförsäkring ingår om man är med i vissa fackförbund. Alla hemförsäkringar är paketförsäkringar som innehåller egendomsskydd, reseskydd, ansvarsskydd och rättsskydd.

Vad innebär Maskinförsäkring?

En maskinskadeförsäkring ingår i vår halvförsäkring och helförsäkring. Försäkringen kan ge ersättning för skador på motor, kraftöverföring och elektronik som inte är orsakade av normalt slitage. Maskinskadeförsäkringen gäller med vissa begränsningar och undantag.

Vilken bil går sönder mest?

De bilmärken som har lägst skadefrekvens är asiatiska och allra lägst ligger Lexus, Kia, Toyota, Honda och Mazda. För de tre bilmärkena med högst skadefrekvens, Porsche, Jeep och Land Rover/Range, är det framför allt skador på växellåda/drivning och elektronik som är vanligare än för medelbilen.

Relaterade inlägg: