Hur säger jag upp mitt abonnemang Comviq?

Innehållsförteckning

Hur säger jag upp mitt abonnemang Comviq?

Hur säger jag upp mitt abonnemang Comviq?

För att säga upp ett abonnemang behöver du kontakta vår kundservice som du når på telefonnummer 0772-21 21 21 eller via vår mejl eller chatt som du hittar här nedanför. Du hittar de regler som gäller vid uppsägning av abonnemang i våra Allmänna villkor för Comviq.

Får Tele2 ändra mitt abonnemang?

Sv: Tele2 gör om mitt abonnemang mot min vilja! Tele2s lösning på detta har varit att erbjuda de kunder som kontaktar Tele2 att behålla abonnemanget i en månad för att under den perioden ta ett beslut. Om abonnemanget fortfarande används efter denna månad godkänner man ändringen, annars får man avsluta abonnemanget.

Har Comviq-abonnemang?

Vi försöker göra det lätt för dig genom att inte ha några bindningstider, eller någon uppsägningstid. Det förutsätter att du endast köper ett Comviq-abonnemang - utan en mobil med avbetalningsplan.

Hur säger jag upp mitt abonnemang hallon?

Vi har ingen uppsägningstid/bindningstid på hallon. Om du har ett abonnemang hos oss och säger upp det, så avslutas det vid månadsskiftet. Kontakta gärna vår kundservice på kundservice@hallon.se så kan dem givetvis kika på detta. Ha en fin dag!

Vad kan man se på mitt Tele2?

Mitt Tele2 kan du själv:

  • Se aktuell faktura och historiska fakturor.
  • Se OCR-nummer samt bank- och postgironummer.
  • Beställa Pay-per-view, tjänster och tillval.
  • Se bindningstid och andra uppgifter för dina abonnemang.
  • Följa ditt ärende efter kontakt med Kundservice.

Relaterade inlägg: