Varför abonnemang på glasögon?

Innehållsförteckning

Varför abonnemang på glasögon?

Varför abonnemang på glasögon?

Varför prenumerera? En glasögonprenumeration har många fördelar. Framförallt är det ett kostnadseffektivt sätt att kunna ha flera olika par att välja mellan, eftersom de flesta av oss behöver mer än ett par glasögon för att få ett så bekvämt seende som möjligt.

Hur fungerar prenumeration på glasögon?

Månadskostnaden på ditt abonnemang baseras på vilken glaskvalité, slipning och bågar du bestämmer dig för. Regelbundna synundersökningar och försäkring är inkluderade i månadskostnaden. Dessutom ingår byte av glas vid ändrad syn och varje år har du möjlighet att byta ut ett par av dina glasögon.

Är synsams abonnemang bra?

Pushiga säljare, höga kostnader och svårt att överblicka villkoren – kunder känner sig inlurade i Synsams glasögonabonnemang. Kostnaderna kan uppgå till tiotusentals kronor efter ett par år. De senaste åren har flera av de stora optikkedjorna börjat sälja abonnemang för glasögon.

Vad kostar abonnemang på Synoptik?

Att skaffa abonnemang hos oss är både smidigt, bekvämt och prisvärt....Räkna ut din månadskostnad.
Pris per glasögon efter kampanjrabattMånadskostnad per par
upp till 1.000 kr45 kr
2.0 kr150 kr
2.501 - 3.500 kr190 kr
3.501 - 4.500 kr230 kr

Vad kostar det att köpa ut glasögon Synsam?

3.3 Om Kunden inte är nöjd med glasögonen, har Kunden rätt att under 100 dagar från Utlämningsdagen byta glas och bågar utan extra kostnad.

Vilka optiker har abonnemang?

Synoptik All-Inclusive™ Att skaffa abonnemang hos oss är både smidigt, bekvämt och prisvärt. Vare sig du vill ha glasögon, solglasögon eller linser, alternativt en kombination, så finns det något för dig och just dina behov.

Relaterade inlägg: