Vad vill jag utvecklas inom?

Innehållsförteckning

Vad vill jag utvecklas inom?

Vad vill jag utvecklas inom?

Det kan handla om nya arbetsmetoder, verktyg eller förhållningssätt. Alla yrken utvecklas med tiden och på dagens arbetsmarknad är kompetens en färskvara som behöver fräschas upp regelbundet. Ju nyare och vassare kompetens du har, desto bättre förutsättningar ger du dig själv att utvecklas och prestera i arbetet.

Hur tänker du kring din yrkesmässiga utveckling?

Efter medarbetarsamtalet ska det vara tydligt både för dig och för din chef vad du ska arbeta vidare med och utveckla. Utveckling handlar inte enbart om ökad faktakunskap utan kanske i högre grad om hur du kan tillämpa den kunskap du har så att du kan utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt för att uppnå våra mål.

Får inte utvecklas på jobbet?

För att det nya jobbet eller starta en ny karriär kan det krävas att du skaffar dig ny kunskap. Anledningen till varför du inte trivs kanske till och med är just att du inte utvecklas längre. Att gå en kurs eller en hel utbildning hjälper dig inte bara att utvecklas utan du kan skaffa dig den kunskap du behöver.

Hur utvecklar man sin yrkeskompetens?

Det är viktigt att du har en bild av hur din kompetens ser ut och var du kan utvecklas. Här är fem områden att utgå ifrån när du ser över din kompetens....Inventera din kompetens

  1. Dina erfarenheter. ...
  2. Dina arbetsuppgifter och färdigheter. ...
  3. Dina intressen. ...
  4. Din utbildning. ...
  5. Dina praktiska förutsättningar och omgivningen.

Hur utvecklar du din yrkeskompetens?

Här är fem områden att utgå ifrån när du ser över din kompetens....Inventera din kompetens

  • Dina erfarenheter. ...
  • Dina arbetsuppgifter och färdigheter. ...
  • Dina intressen. ...
  • Din utbildning. ...
  • Dina praktiska förutsättningar och omgivningen.

Relaterade inlägg: