Hur blir man c tränare dressyr?

Innehållsförteckning

Hur blir man c tränare dressyr?

Hur blir man c tränare dressyr?

C-tränare. Inför C-tränarutbildningen måste du ha godkänt yrkesprov för hästskötare. Basutbildningen är obligatorisk och ett behörighetskrav för att gå Svenska Ridsportförbundets C-tränarutbildning. Kontakta ditt distrikt för information om var och när Basutbildningen arrangeras.

Vad krävs för att bli b tränare?

Den innehåller hästkunskap, ledarskap och pedagogik såväl som praktisk utbildning inom din aktiva gren. Tränarna delas in i tre steg. C-, B- och A-tränare. För att behålla behörigheten måste du gå en fortbildning per år.

Hur blir man a tränare hoppning?

F-skatt & Försäkring
Katarina AggringTelefon: 070-397 19 92 E-mail: [email protected]
Anna ÅgrenTelefon: 0703-97 57 39 E-mail: [email protected]
Camilla AhlbergTelefon: 0705-53 91 10 E-mail: [email protected]
Tina AhlqvistTelefon: 0737-69 10 76 E-mail: [email protected]

Vad är en B tränare?

B-tränaren ska – främst till elever och deras medhjälpare/föräldrar förmedla, kunskaper vad gäller säkerhet, regelefterlevnad, och ett korrekt uppträdande mot funktionärer, medtävlare och hästar på tävlings- och träningsplatser. B-tränaren ska kunna råda och vägleda mindre erfarna och yngre tränarkollegor.

Vad krävs för att bli travkusk?

För att få träna, köra och rida travhästar i Sverige måste du ha licens. Innan du blir professionell och får en A-licens måste du börja på nivå G. Med G-licens, som du får genom utbildning på travskolan, har du inte tillstånd att tävla utan får endast arbeta med travhästar i sällskap med A- eller B-tränare.

Vad kostar Uefa B utbildning?

Tränarutbildning UEFA CBA Elit kostar 48 000 kr. Resor till och från kursmodulerna ingår inte i avgiften.

Vad är B licens?

B-tränarlicensen är för dig som vill ha din travhäst i egen träning. För att ta B-tränarlicens behöver du bli godkänd i en teoretisk och praktisk del, varav den teoretiska är webbaserad. För ungdomar från 16 år samt vuxna som vill utbilda sig till B-tränare för att kunna ansvara för träningen av egenägda travhästar.

Relaterade inlägg: