Hur mäter man besökare?

Innehållsförteckning

Hur mäter man besökare?

Hur mäter man besökare?

det som mäts är hur enskilda webbläsare (Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome etc) använts. Så om fyra personer delar på en dator och använder samma webbläsare räknas det ändå bara som en besökare. Om samma person använder tre webbläsare från en dator blir det tre olika besökare.

Vad är en session på Google Analytics?

Översikt. En session är en grupp interaktioner med en webbplats som sker under en viss tidsperiod. En enstaka session kan till exempel inbegripa flera sidvisningar, händelser, sociala interaktioner och e-handelstransaktioner.

Vad är en unik besökare?

En unik besökare kan återkomma till en webbplats flera gånger. Den kommer då fortsätta att vara samma unika besökare (webbstatistiksystemet känner igen cookien) men varje besök denne gör kommer att registreras enskilt.

Vad kan du göra med hjälp av Webbplatsanalys?

Håll koll på hur människor använder din webbplats och fatta datadrivna affärsbeslut med Google Analytics. Starta en vecko- eller månadskampanj på din webbplats och se om trafiken ökar. Upptäck var dina kunder finns så att du kan planera kampanjer och översättningsbehov.

Hur många besökare på en hemsida?

Mäta hur många besökare min webbplats/blogg har Om du har en webbplats och/eller blogg och vill veta hur många besökare den har så behöver du installera ett webbstatistiksystem. Här finns en lista över stora och små webbstatistiksystem, flera av dessa är kostnadsfria.

Relaterade inlägg: