Hur gör man om man vill byta vårdcentral?

Innehållsförteckning

Hur gör man om man vill byta vårdcentral?

Hur gör man om man vill byta vårdcentral?

Du kan byta vårdcentral om du inte är nöjd med den vårdcentral du har valt eller vill byta av något annat skäl. Ofta går det att välja och byta vårdcentral genom att logga in på 1177.se.

Hur lång tid tar det att byta vårdcentral?

Hur lång tid tar det att byta vårdcentral? Det tar bara någon minut för dig fylla i uppgifterna som behövs för att göra bytet. Det tar ytterligare någon dag innan ditt val syns hos vårdcentralen.

Hur byter man vårdcentral Eskilstuna?

Logga in till 1177 Vårdguidens e-tjänster. Vid inloggning krävs ett bankID eller Freja eID Plus. Det går även bra med Telias e-legitimation med kort. För att byta vårdcentral finns valet Välj/ändra vårdval.

Hur byter man vårdcentral Värmland?

Du som är folkbokförd i Värmlands län väljer vårdcentral genom att logga in eller via pappersblankett. Lämna eller skicka blanketten till vårdcentralen du väljer. Du kan även byta direkt på vårdcentralen.

Hur byter man vårdcentral Västerås?

Valet av vårdcentral är personligt, därför behöver varje familjemedlem välja den vårdcentral de vill lista sig på. För barn upp till 18 år är det vårdnadshavaren som väljer. När du listar dig på en vårdcentral i Västmanland ingår barnhälsovård och mödrahälsovård i valet.

Relaterade inlägg: