Vad kommer upp i flödet på Instagram?

Innehållsförteckning

Vad kommer upp i flödet på Instagram?

Vad kommer upp i flödet på Instagram?

När du befinner dig i flödet och stories vill du se och ta del av det innehåll du aktivt valt att följa och interagera med. Däremot vill du i Reels och upptäckarflödet presenteras för nytt innehåll baserat på vad du tycker om. Eftersom att olika delar av plattformen har olika syften har de också olika algoritmer.

Vilka hamnar överst på Instagram?

Du kan hitta de användare som följde din vän senast genom att gå till deras profil. När du är på deras profil klickar du på “Följare” ovanför följa / följa upp knappen. Du kommer nu att se en lista över användare som följer din vän (det här är vanligtvis beställt från senast följt till minst nyligen följt).

Vad visas på utforska Instagram?

Exempelvis kan vi visa foton och videor som personer du följer har gillat eller som många gillar. Om ditt konto är inställt på privatkan enbart följare som du har godkänt kan se foton som du har delat i Sök och utforska.

Vad har hänt med flödet på Instagram?

2016 valde Instagram att ta bort det kronologiska flödet för att istället låta algoritmer styra över vilka inlägg som visas. ... Tyvärr får vi inte det kronologiska flödet tillbaka, däremot skriver Instagram i ett pressmeddelande att de kommer att göra om flödet så att användarna får mer kontroll över vad som visas.

Varför kan jag inte se alla mina inlägg på Instagram?

Hur många konton följer du på Instagram? ... Hur många du följer kommer också påverkar hur ditt flöde ser ut eftersom Instagram har mer innehåll att välja mellan om du följer många. Du kommer därför inte att se alla inlägg från alla konton.

Vad betyder Sortera efter Standard Instagram?

Se det du gillar mest först. Instagram gör nu precis som Facebook och Twitter och börjar med så kallad "smart" sortering av inläggen vilket betyder att en algoritm kommer att bestämma vad som visas först när du öppnar upp appen.

Vad betyder Sortera efter standard på Instagram?

Du kan även sortera de konton du följer enligt kronologisk ordning, antingen efter Earliest eller Latest, något som gör det enklare för dig att se om dina allra första följda konton fortfarande är relevanta eller om du faktiskt tycker om de senaste kontona du följt.

Hur gör jag för att få Instagram?

Ett första bra steg för det är att till exempel ta ett foto kanske det du har gjort som ätit lunch. Eller att ta en bild på dig själv eller en sak som du ska göra. När du har tagit fotot och bestämt dig för vad du ska lägga ut på Instagram så går du in i Instagram appen och trycker på Lägg till en bild-ikonen.

Hur fungerar instagrams algoritm?

Instagram rankar era poster efter engagemanget som posterna får. ... Om bilden ni postar får mycket engagemang relativt snabbt efter att ni postat den anses bilden vara relevant. Nyckeln till att nå ut på Instagram är alltså att lyckas göra relevant innehåll för just er publik – era följare.

Relaterade inlägg: