Hur mycket kostar en PS3?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar en PS3?

Hur mycket kostar en PS3?

60 GB-versionen prissattes till 599 euro vilket gjorde den till den näst dyraste spelkonsolen någonsin; spelkonsolen 3DO var vid lanseringen något dyrare.

Vilket år kom PS3?

Novem PlayStation 3/Introduced

Är PS3 bra?

Inget annat spel har någonsin vunnit lika många utmärkelser som The Last of Us, vilket i sig är en bra anledning till att köpa en begagnad PS3 för att spela spelet. Självklart finns det även andra bra och populära spel att hitta till din PS3, bland annat: GTA IV. Uncharted 2.

Kan PS3 och PS4 spela med varandra?

* Playstation 3- och Playstation 4-spelare kan spela mot varandra om spelet stödjer det. ... * Andra användare kan logga in på en PS Plus-användares konsol och spela online därifrån. Du kan också komma åt ditt innehåll på en annan konsol samtidigt som din egen (LAN-party!).

Kan man använda PS2 spel till PS3?

Sony har släppt sin lista på vilka Playstation 2-spel man kan spelaPlaystation 3 med 1.6-mjukvaran. Hela 1,782 av 2,451 PS2-spel (SCEE-regionen) är kompatibla på Playstation 3.

Hur mycket kostade PS4 när det kom ut?

Playstation 4 konkurrerar med Nintendos Wii U och Microsofts Xbox One, samt andra spelkonsoler i den åttonde generationens spelkonsoler. Konsolen visades upp vid en presskonferens den 20 februari 2013, och den lanserades i Sverige den 29 november 2013 till ett pris på 3895 kr.

Relaterade inlägg: