Hur mycket kostar en PT i månaden?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar en PT i månaden?

Hur mycket kostar en PT i månaden?

Priset varierar från 900-1900:-/månad beroende på hur mycket erfarenhet tränaren har. Mer högutbildade tränare och tränare med längre erfarenhet, med fler antal PT-timmar på sitt CV, kostar i regel mer per månad. Priset kan spegla tränarens kompetensnivå, men behöver inte nödvändigtvis göra det.

Vad kostar ett Kostschema?

Kostschema enkelt 1500kr 3st måltider per dag . Frukost, lunch, middag. Få i dig rätt mängd protein, fibrer, vitaminer och mineraler.

Vad kostar en PT online?

PT på gym – Kostar i vanliga fall från 4 kr per timme. PT OnlineKostar vanligtvis från 250-600 kr per månad.

Vad tjänar en PT på Actic?

Arbetar du 8 timmar om dagen (8 kunder varje dag måndag – fredag, och ledig under helgen) kan du tjäna mellan 500-600.000 kr per år, eller ca. 42.000 – 50.000 kr i månaden. Ökar du med en eller två kunder per dag eller jobbar någon dag i helgen, kan du snabbt tjäna ännu mer.

Vad kostar det att gå till en kostrådgivare?

Kostrådgivning med tre fysiska träffar: 2500:- Träff 1: – Personlig intervju där vi tar reda på hur du lever idag, hur du vill att det ska se ut i framtiden och hur vi ska ta dig dit.

Vad kostar PT 2021?

Detta paket innebär att du som deltagare får kost- och träningsschema, fett- och omkretsmätning, coachning och onlinerådgivning, PT-timmar, naprapatbehandlingar och ett exklusivt startpaket med kosttillskott till ett värde av 2500kr. Det finns även ett alternativ för dem som vill delta i projektet ONLINE.

Vilken är den bästa PT online?

Jag kan på handen på hjärtat säga att denna pt online med app jag kör är den bästa på marknaden, då dels så det är den flest professionella Pt väljer att använda på sina klienter. I appen kan man välj mellan träningsprogram samt kostschema . Det är väldigt viktigt för mig att pt-online att appen faktiskt är på svenska.

Relaterade inlägg: