Vad kostar Apple Care för iPhone 12?

Innehållsförteckning

Vad kostar Apple Care för iPhone 12?

Vad kostar Apple Care för iPhone 12?

AppleCare+ täcker såväl utbyte som reparationsservice av din iPhone, vilket omfattar upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skador på skärm eller baksida i glas och 849 kr för andra typer av skador.

Kan jag köpa Apple Care?

Behöver du hjälp med att köpa ett AppleCare-abonnemang kontakta Apple-supporten. I de flesta länder och regioner kan du köpa AppleCare+ inom 60 dagar efter att du köpte enheten. ... I vissa länder och regioner kan du köpa en AppleCare Protection Plan inom ett år efter köpet av en berättigad Mac, Apple TV eller annan enhet.

Vad är Apple Care?

AppleCare+ täcker reparation eller utbyte av din enhet vid oavsiktlig skada eller försämrad batterikapacitet, samt ger dig tillgång till teknisk support från Apple (enligt beskrivning i punkt 4.5). Försäkringen säljs av Apple och Apples auktoriserade återförsäljare.

Vad täcker garantin på iPhone?

Sverige. Apples ettåriga begränsade garanti är en frivillig garanti från tillverkaren. Den ger rättigheter skilda från de rättigheter som tillhandahålls av konsumentlagstiftningen, inklusive men inte begränsat till dem som rör produkter som inte uppfyller kraven.

Vad kostar iPhone batteri?

Ett batteri är en förbrukningsvara och blir därför mindre effektivt över tid, efter ungefär 1-1,5 år så är det dags att byta till ett nytt. Det är både enkelt och prisvärt att byta mobilbatteri på din iPhone. För från endast 299 kr byter vi ut ditt gamla batteri, vilket gör att din mobil kommer kännas som ny igen.

Är AppleCare värt det Macbook?

Du kommer att märka att om du har AppleCare + är reparationspriserna desamma oavsett vilken modell du har. Om du inte har AppleCare + är reparationer dock dyrare för dyrare telefoner. Det betyder att om du till exempel har en iPhone 8 Plus eller iPhone X, betalar du mer pengar för AppleCare +, men du sparar mer också.

Är det värt att köpa AppleCare?

Så visst applecare är bra men det är dyrt i förhållande till vad man redan betalar för i sin hemförsäkring. nästan 2500kr för att byta en skärm med apple care ink försäkringen är ju trots allt 25% av inköpet. Jag tycker applecare är bra men det blir lite för dyrt på deras dyrare produkter.

Relaterade inlägg: