Hur skaffar man autogiro Telia?

Innehållsförteckning

Hur skaffar man autogiro Telia?

Hur skaffar man autogiro Telia?

Du ansöker om autogiro i din internetbank. Om du saknar internetbank kan du beställa autogiro via Telia. Du får en avisering via sms till din mobil, när din faktura finns uppladdad på telia.se/mitt-telia. Beloppet dras sen automatiskt på förfallodagen.

Hur mycket får man ta i fakturaavgift?

Avgiften är okej så länge den är skälig och motsvarar den faktiska kostnaden som företaget får på grund av betalningshanteringen. Detta innebär att företag kan ta ut en avgift även för betalning via e-faktura och autogiro, under förutsättning att det står i avtalet.

Hur slipper man fakturaavgift Telia?

Beställ e-faktura direkt på Mitt Teliaslipper du pappersfakturan och fakturaavgifter. Du får fakturan säkert i din internetbank.

Är det avgift på autogiro?

Med autogiro dras skatten eller avgiften automatiskt från ditt bankkonto. ... Inga extra avgifter tillkommer.

Vad har Telia för bankgiro?

Vi har nytt bankgironummer på fakturor från det nya fakturasystemet: 5014-1100 (Läs mer om betalning till tidigare bankgironummer längre ned under punkt 2).

Kan inte betala Telia?

Du kan själv ansöka om anstånd via Mitt Telia. Gå in på fliken Fakturor och klicka på den faktura det gäller, där kan du sedan klicka på Betala fakturan senare. Tänk på att om du betalar via autogiro måste du ringa vår kundtjänst senast 5 dagar före förfallodagen för att kunna skjuta upp betalningen.

Relaterade inlägg: