Vad kostar det att använda BankID?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att använda BankID?

Vad kostar det att använda BankID?

Vad kostar Mobilt BankID? Mobilt BankID är kostnadsfritt i banken, men eventuell kostnad för internetåtkomst kan tillkomma.

Vad kostar en BankID inloggning?

Priserna avser “Mini”-paketet (max 3.000 inloggningar / signeringar per månad). “Premium” (250.000 inlogg/sign kostar 0.16kr för inlogg och 0.77 för signering).

Finns BankID för företag?

Och tusentals företag har integrerat BankID i sina tjänster. Gör det du också. Då får du säker, snabb och uppskattad identifiering som används av över 8 miljoner svenskar. Dessutom får du möjligheten att skydda känsliga transaktioner med underskrifter.

Hur fungerar Mobilt Bank ID?

Det fungerar som din digitala namnteckning och kan användas som underskrift för exempelvis avtal, informationsuppdateringar, bokningar, legitimering, köp, ansökningar etc. Alla kan skaffa mobilt BankID som har en så kallad smart mobil eller surfplatta och är ansluten till en bank som erbjuder denna typ av tjänst.

Hur använder man BankID?

Bank-id är en slags legitimation – ett sätt att identifiera att du är du, och precis som ditt pass eller körkort är Bank-id en värdehandling. Det fungerar som en slags huvudnyckel där du som användare kan identifiera dig utan att behöva lämna ifrån dig dina inloggningsuppgifter till olika tjänster på nätet.

Hur hämtar jag nytt mobilt BankID Nordea?

Så skaffar du Mobilt BankID från Nordea för första gången Läs, godkänn och signera villkoren. Du skickas nu automatiskt till bankid.com där du kan slutföra nedladdningen. Öppna BankID-appen och läs av QR-koden du ser på skärmen. Skanna genom att trycka på QR-ikonen och rikta mobilen mot QR-koden.

Hur aktiverar man BankID Swedbank?

Det första steget är att ladda ner BankID-appen. Logga sedan in i appen eller internetbanken och skapa ett Mobilt BankID för ditt personnummer. Starta därefter BankID-appen i din mobil eller surfplatta och läs av den aktiveringskod/QR kod som du får fram för att aktivera ditt Mobila BankID.

Relaterade inlägg: