Vilka hästar kan man köpa i Star Stable?

Innehållsförteckning

Vilka hästar kan man köpa i Star Stable?

Vilka hästar kan man köpa i Star Stable?

  • Holländskt Varmblod.
  • Irish Cob.
  • Islandshäst.
  • Jorvikisk Startponny.
  • Jorvikiskt Varmblod.
  • Knabstrupper.
  • Lipizzaner.
  • Lusitano.

Vart finns det hästar i SSO?

Du kan hitta dem på Marleys gård. En percheronhäst kommer att finnas på Fort Pinta under en begränsad tid, innan den ansluter till de andra i Silverglade.

Hur många hästar finns det i SSO?

Star Stable Horses Du kan välja mellan fem olika hästraser och då du för över din häst till Star Stable Online kommer den anlända till ditt stall på level 10.

Vilka hästar kan buga i SSO?

Marwari Mood! Nya marwarihästar i färgerna svart, brunskäck och cremello har precis anlänt till Stallet Gyllenbladet, och de blir dina för 950 Star Coins var! Dessa vackra hästar har två manstilar som är unika för rasen och kan dessutom utföra en graciös bugning om du klickar på mellanslag medan hästen står still.

Vilken är den billigaste hästen i Star Stable?

Hästarna runtom i Jorvik varierar i kostnad. Rasen Jorvikisk Ponny och vissa av rasen Chincoteagueponny är generellt sett billigare än hästarna. Ponnyerna kostar just nu mellan 350-750 Star Coins medan hästarna kan kosta uppåt 990 Star Coins. Den billigaste hästen kostar 300 Star Coins och är av rasen danskt varmblod.

Vilken är den snabbaste hästen på Starstable?

Den snabbaste hästen som finns! Fullblodet är smidigt och elegant, och den jorvikiska galoppindustrin använder hästen med stor glädje samtidigt som sporten på Jorvik utvecklats för att djurets hälsa alltid ska komma först.

Vart finns Morganhästarna i SSO?

Morganhästen kan köpas i Cod Point för 4500 stallpengar. Hästen är brun med knoppar och kan endast köpas i Sommarryttaren.

Vart finns Connemaror i SSO 2021?

Alla connemara-ponnyer (förutom den i Fort Pinta) kan nu hittas i den nya hagen på Birks lantgård.

Vad heter det andra fortet på Jorvik SSO?

Många av er vet redan att det kallas för Södra Skördebygden, vilket stämmer, men det riktiga namnet på det nya området är Epona! Visst, det är området i den södra änden av Skördebygden, men nu vet ni dess riktiga namn! En tjuvkik av New Hillcrest!

Vilken är den finaste hästen i SSO?

Fullblodet är smidigt och elegant, och den jorvikiska galoppindustrin använder hästen med stor glädje samtidigt som sporten på Jorvik utvecklats för att djurets hälsa alltid ska komma först. Vad vi redan vet är att denna häst kommer bli en fantastisk vän till vem som än bestämmer sig för att skaffa sig en!

Relaterade inlägg: