När betala Blocket?

Innehållsförteckning

När betala Blocket?

När betala Blocket?

Nu är köpet färdigt! Både köpare och säljare får en bekräftelse och kvitto på att köpet har gått igenom (ni kan se bekräftelsen både på Blocket och på er mejl). Har säljaren någon av storbankerna så betalar Rocker normalt ut hela köpesumman inom några minuter. Men det kan ta 1-2 bankdagar för dig med en mindre bank.

Kan man lita på Blocketpaket?

Blocketpaket = Köparen betalar när man hämtar ut paketet. Här kan köparen komma på andra tankar och inte alls vill ha produkten. Då blir det en returfrakt tillbaka. Jag själv använder blocketpaket gärna om köparen känner sig osäker.

Hur skickar man blocket paket?

Blocketpaketet steg för steg

  1. Säljaren aktiverar Blocketpaketet på sin annons. Säljaren lägger in sin annons precis som vanligt. ...
  2. Säljaren väljer köpare. ...
  3. Köparen genomför köpet. ...
  4. Köparen väljer betalsätt. ...
  5. Säljaren skickar varan. ...
  6. Köparen hämtar ut och kontrollerar varan. ...
  7. Säljaren väljer konto för utbetalning.

Hur skickar man Blocketpaket?

När du och din köpare kommit överens väljer du “Skicka paket” via Mina annonser och fyller i din adress. Det blir sedan returadressen på fraktsedeln. Köparen får ett mejl om hur varan ska betalas och fyller i leveransadress, anger sitt personnummer och verifierar sig med BankID.

Kan köpare starta blocket betalning?

Med Blocketbetalning finns vi och vår betalpartner Rocker med som trygg mellanhand vid era köp/sälj av fordon eller fordonsdelar. Köparen väljer mellan att betala direkt, med faktura eller med delbetalning.

Relaterade inlägg: