Vad kostar det att få ett rum Bredspacklat?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att få ett rum Bredspacklat?

Vad kostar det att få ett rum Bredspacklat?

Så här ser offerten ut: Remsning, spackling väggar och tak två ggr, slipning, fogning samt grundmålning kostar ca 19000kr (ROT ej medräknat), fördelat på arbetskostnad 12400 kr och material 2900kr + moms. Vill vi har slutmålning av väggar och tak tillkommer en kostnad på ca 3500kr + moms.

Hur mycket kostar spackel?

På byggmax kostar 10 liter spackel 105 kr, på Hornbach kostar 10 liter SIKA spackel 99 Kr. Då blir det bara 1500 kr för spacklet, 10 kr kostar latexfogen förresten på Hornbach.

Vad kostar Spärrmålning?

Som jämförelse tar han upp en hyresvärd som krävde cirka 10 000 kronor för spärrmålning av en trea på 73 kvadratmeter. Annikas lägenhet är cirka 60 kvadrat.

Vad kostar en målare i timmen 2020?

Här är en liten riktlinje på vissa hantverkare utifrån Byggahus.se undersökning (2020): Elektriker & Elinstallatörer ca 500-850kr/h. Målare ca 480-687,50 kr/h. Rörmokare/VVS ca 550-887 kr/h.

Hur mycket bygger Bredspackling?

Bredspackla med lättspackel. Det kräver en del övning, men handlar det om ett tunt lager är det ganska lätt att lära sig, och resultatet blir fint. Spackelmassan ska läggas på i 1-2 mm, så det går åt ca 1-2 liter per m² vägg. När spacklet torkat slipar du hela ytan lätt och dammsuger den innan du fortsätter.

Vilket spackel till Bredspackling?

Spackel Medium är ett medelgraderat färdigblandat spackel som passar på de flesta underlag. Spacklet är speciellt användbart vid skarv- och bredspackling men fungerar även bra vid andra typer av spackelarbeten. Det är mycket lätt att spackla och mycket lätt att slipa.

Vilket spackel utomhus?

Användningsområde: Universalspackel 631 är ett starkt, snabbtorkande spackel som används till reparationer och lagningar både inom och utomhus. Spackelmassan har en god vidhäftning till glasfiber, metall, betong, gips och trä. Spacklet används främst till mindre skador och repor.

Vad kostar det att sanera?

Blossandet inomhus kan stå dig dyrt
Så mycket kostar röksaneringen
BostadsbolagKostnad för sanering
BurlövsbostäderSanerar cirka tio lägenheter/år. Kostnaden är 28 kronor per kvadratmeter.
HelsingborgshemGrovt uppskattat kostar röksaneringen mellan 0,5-1 miljon kronor varje år.
BE

Vad kostar Spärrfärg?

Sen målade vi med en färg "Blocka" i två lager i hela huset (oljebaserad spärrfärg för 699kr/10 liter, fanns betydligt dyrare).

Relaterade inlägg: