Vad kostar det att bygga ut sommarstugan?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att bygga ut sommarstugan?

Vad kostar det att bygga ut sommarstugan?

Den exakta siffran på vad det kommer att kosta att bygga ut stuga beror på många olika omständigheter. Det kan ändå vara bra att veta vad det kostar i genomsnitt, för att ha som en övergripande indikation. I genomsnitt ligger kvadratmeterpriset på 28.000 kr, vilket inkluderar både utförandearbete och allt material.

Vad kostar det att bygga ut huset 50 kvm?

Generellt kan man normalt räkna mellan 10 000 och 30 000kr per kvadratmeter, beroende på standard. För 10 000 gör du det mesta själv, för 30 000 har du entreprenörer som gör jobbet åt dig. Ett badrum eller kök gör att kostnaden lätt ökar ännu mer.

Vad kostar det att bygga fritidshus själv?

Beroende på vilken standard man vill ha och hur mycket arbete man är beredd på att lägga ner själv kan bygget av ett fritidshus variera kraftigt i pris, men faktum är att priset för ett egenhändigt byggt fritidshus i lösvirke kan bli så lågt som 5- 6000 kr/kvm med alla kringkostnader inräknade.

Vad kostar det att ha en sommarstuga?

Om man räknar på att torpet betalas kontant, kostar det nästan 24 000 kronor att äga det första året. Sedan blir det billigare, 14 000 kronor per år. För det dyrare fritidshuset är kostnaderna över 113 000 kronor år ett och sedan 70 000 kronor per år.

Relaterade inlägg: