Vad kostar frakt med Budbee?

Innehållsförteckning

Vad kostar frakt med Budbee?

Vad kostar frakt med Budbee?

Budbee Box
StorlekMått (BxDxH)Pris
XS (Varubrev)240x390x70 (1,8 kg)45 SEK
S265x600x100 (4,5 kg)49 SEK
M265x600x150 (6,6 kg)65 SEK
L265x500x225 (10 kg)85 SEK

Hur länge kan ett paket ligga i Budbee box?

kan du boka en ny utkörning till samma, eller en annan box utan extra kostnad inom 10 dagar efter det returneras det till oss. Skickas ditt paket med Budbee Box så ligger kvar i boxen i 7 dagar, efter det returneras det till oss.

Hur hämtar man ut paket Budbee?

Vi meddelar dig när din order är på väg till en Budbee box nära dig. När ditt paket är klart at hämtas skickar vi en pinkod till dig, med pinkoden kan du hämta ut ditt paket från vår Budbee box vid angiven adress. Behöver du hjälp? Du kommer enkelt i kontakt med vårt kundtjänst team genom länken eller i Budbee appen.

Hur funkar hemleverans Budbee?

Budbee låter dig välja mellan hemleverans på kvällstid eller leverans till en box på dagtid, så du kan välja det som passar dig bäst! Med hemleverans bestämmer du alltid hur ditt paket ska levereras – om du vill att vi knackar, ringer på eller helt enkelt lämnar paketet utanför din dörr.

Hur länge ligger ett paket kvar på postnord?

För PostNords ombud är det 6 dagars förvaring av paket som gäller, vilket betyder att det går i retur dag 7. Det finns dock en möjlighet att utöka förvaringstiden till 13 dagar, med retur dag 14. Att paket skickas i retur beror oftast på att det inte har hämtats ut i tid.

Vad är Budbee skåp?

Vad är Budbee Box? Budbee Box är en 100% fossilfri och smart leveranstjänst där vi levererar ditt paket till en Box nära dig. Du väljer den Box som passar dig bäst och hämtar enkelt ut paketet med en kod.

Relaterade inlägg: