Vad kostar det att sälja på Bokbörsen?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att sälja på Bokbörsen?

Vad kostar det att sälja på Bokbörsen?

Orderavgiften har en fast del och en rörlig del som beräknas på orderns nettobelopp, alltså exklusive fraktavgiften. För säljare registrerade som förlag gäller: Oavsett nettobeloppet i ordern blir avgiften: 9 SEK + 9% av nettobeloppet.

Hur betalar man på Bokbörsen?

Inrikes förskott kan du alltid betala direkt till säljarens konto (Bankgiro, Plusgiro, eller bankkonto), och ofta även med Swish och/eller Bokbörsens säkra betallösning för kontokort och PayPal. Utrikes ordrar betalas alltid med kontokort eller PayPal.

Hur kan man sälja sina böcker?

Två smidiga sätt att sälja din studentlitteratur Båda är smidiga, men det absolut enklaste är att lämna in dina böcker i en av våra butiker eller på en inlämningsstation. Då slipper du allt jobb. Har du inte möjlighet att lämna in eller vill sköta försäljningen själv kan du istället skapa en bokannons.

Vad kostade det bok?

Lagerqvists bok Vad kostade det? ger oss insyn – årtionde för årtionde – i hur affärstransaktioner fungerat, vilka betalningsmedel som använts och hur utvecklingen hänger ihop med övriga samhällsförändringar.

Vad kostar det att skicka en pocketbok?

Det bästa alternativet för dessa böcker att skicka med DHL eller Schenker och det kostar då 90-110 kr. Gå till ditt närmaste DHL- eller Schenker-ombud så kan de berätta mer.

Var säljer man begagnade böcker?

Bokbörsen är Sveriges största marknadsplats för begagnade böcker. Förra året såldes 398 000 böcker, det bästa året någonsin. Hittills i år ligger försäljningen 18 procent över fjolårets.

Är det något värde i gamla böcker?

Skicket på en bok är också av väldigt stor betydelse för värdet. Uppslagsverk, samlade skrifter, pocketböcker, studentlitteratur, skönlitteratur som ej är förstaupplagor eller vanliga böcker generellt har för det mesta ett lågt eller inget andrahandsvärde och är inget av intresse för en boksamlare.

Vem köper mina böcker?

Vi är framför allt intresserade av större samlingar – gärna med inriktning mot ett eller flera faktaområden som går på djupet och innehåller mer ovanliga titlar. Vi kan ofta köpa väldigt mycket när vi är på plats – även skönlitteratur och dekorativa skinnband. Vi köper också enstaka böcker av större värde.

Relaterade inlägg: